Facebook Pixel Το γκολ του Τζιμπούρ ήταν όλα τα λεφτά
| 2012-10-21 13:28:00

Το γκολ του Τζιμπούρ ήταν όλα τα λεφτά

Το γκολ του Τζιμπούρ ήταν όλα τα λεφτά

Ο αγώνας άξιζε μόνο και μόνο για το δεύτερο γκολ του Τζιμπούρ αλλά και την απόδοση του Φουστέρ κυρίως στο 2ο μέρος. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Ανεξάρτητα από το 4-0 και την καλή απόδοση των ερυθρολεύκων στο δεύτερο μέρος, οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν την τύχη να δουν ένα καταπληκτικό γκολ από τον Αλγερινό επιθετικό, με ωραίο κοντρόλ και σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή. Ένα γκολ που το χειροκρότησαν ακόμη και οι αντίπαλοι.

Ο Τζιμπούρ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο των Πειραιωτών στην δύσκολη αποστολή που θα έχουν την Τετάρτη στο Μονπελιέ.

Όμως αυτός που παρέσυρε τους γηπεδούχους σε ένα πολύ καλό ρυθμό μετά το πρώτο μέρος ήταν ο Φουστέρ που έδειξε πως δικαιούται μια θέση βασικού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ομαδικός αλλά και με πρωτοβουλίες, μοίραζε πάσες αλλά και επιχειρούσε σουτ, στέλνοντας ένα μήνυμα στον προπονητή του πως είναι πάντα ετοιμοπόλεμος.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα και μάλλον έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κ. Ζαρντίμ είναι φανερό πως εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ώστε να ξεκουράζει σταδιακά όλους τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα παιχνίδια της εθνικής ή τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις της ομάδος του, ώστε ο Ολυμπιακός να έχει φρεσκάδα σε κάθε ματς.

Το θέμα είναι το εντυπωσιακό σερί στο πρωτάθλημα να συνδυαστεί και με θετικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags