Facebook Pixel Τελικά το μέγεθος μετράει!
| 2013-08-26 14:50:00

Τελικά το μέγεθος μετράει!

 Τελικά το μέγεθος μετράει!

Σε αντίθεση με την καθησυχαστική φράση "το μέγεθος δεν μετράει", το μέγεθος του πέους μπορεί να μετράει στο κρεβάτι -αλλά όχι για όλες τις γυναίκες, ούτε για όλα τα είδη οργασμού.

Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες που έχουν συχνά κολπικό οργασμό είναι πιθανότερο να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος. Το ίδιο ισχύει και για όσες προτιμούν το κολπικό σεξ, γράφουν οι ερευνητές στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής».

Στη μελέτη, ο επικεφαλής ερευνητής δρ Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο West of Scotland και οι συνεργάτες του, ζήτησαν από 323 γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια για τις σεξουαλικές επαφές και προτιμήσεις τους, καθώς και για τη συχνότητά τους και το πόσο πίστευαν ότι επηρεάζει το μέγεθος του πέους την ικανότητα οργασμού με κολπική διείσδυση.

Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνον κολπικό οργασμό και αρκετή ερωτική εμπειρία με διαφορετικούς συντρόφους, ώστε να συγκρίνουν το μέγεθος.

Από αυτές, το 33,8% δήλωσαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο σε στύση (οι ερευνητές όρισαν τον μέσο όρο στα 14,9 εκατοστά).

Το 60% είπαν πως το μέγεθος του πέους δεν παίζει ρόλο στον οργασμό, ενώ το 6,3% είπαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μικρότερο από τον μέσο όρο.

Αναλύοντας περαιτέρω τις απαντήσεις των εθελοντριών, ο δρ Μπρόντυ και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν πως όσες είχαν τον υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών κατά τον τελευταίο μήνα,είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος.

«Το εύρημα αυτό πιθανώς οφείλεται – εν μέρει, τουλάχιστον – με την αυξημένη ικανότητα ενός μεγάλου πέους να διεγείρει όλο το μήκος του κόλπου και τον τράχηλο της μήτρας», είπε ο δρ Μπρόντυ.

Πηγή: newsbeast.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags