Facebook Pixel Ανάκριση σε Αλαφούζο και Φερέιρα!
| 2012-10-22 00:17:00

Ανάκριση σε Αλαφούζο και Φερέιρα!

Ανάκριση σε Αλαφούζο και Φερέιρα!

O κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε μετά το τέλος του αγώνα τον Αλαφούζο, αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να τους δώσουν εξηγήσεις. Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είχε διάθεση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, καθώς ήθελε να εκφράσει τα παράπονά του τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος που τους άκουσε, στο «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε και όταν του ζητήθηκε να προβεί σε αλλαγή προπονητή, απάντησε: «Δεν είναι λύση να φύγει ο προπονητής και να έρθει κάποιος που δεν ξέρει την ομάδα και να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Συμβουλεύομαι τον Γιάννη Σαμαρά και μου είπε πως δεν είναι λύση αυτή.

Θέλει στήριξη η ομάδα. Να μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν 27 εκατομμύρια χρέη», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα κάνει για το θέμα του γηπέδου: «Το μόνο που πάει καλά είναι το γήπεδο του Βοτανικού, όμως υπάρχει πρόβλημα για την Λεωφόρο που έχει χαρακτηριστεί από την Πολιτεία ως χώρος πράσινου και δεν μπορούμε να κάνουμε τα έργα που πρέπει να γίνουν. Θα συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και θα γίνει μία προσπάθεια να φέρουμε στην Βουλή ένα νόμο, ώστε να μπορούμε να αγωνιζόμαστε στην Λεωφόρο μέχρι να γίνει γήπεδο στον Βοτανικό».

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε γιατί δεν μπαίνουν νέοι παίκτες, που προέρχονται από τις ακαδημίες, ο οποίος εξήγησε: «Γνωρίζουμε οτι το ΟΑΚΑ με λίγο κόσμο δεν είναι έδρα και οτι η χρησιμοποίηση νέων παιδιών δεν είναι η μοναδική λύση. Ο προπονητής δεν θέλει να τους κάψει και χαρακτηριστικά μου έχει πει οτι όταν είχε βάλει τον Τριανταφυλλόπουλο με την Τότεναμ έκανε τον σταυρό του να πάνε όλα καλά, γιατί είναι εύκολο σε αυτή την ηλικία να χάσει την εμπιστοσύνη του και να καεί σαν παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Χουχούμη. Πρέπει να μπει την κατάλληλη στιγμή για να έχει την κατάλληλη εξέλιξη».

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Κώστας Κατσουράνης: «Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια και όχι μόνο. Είναι πολύτιμος σαν παίκτη σίγουρα, αλλά τον τελευταίο καιρό για πολλούς λόγους δεν χώραγε στον Παναθηναϊκό», ενώ τέλος στα παράπονα για τον Λουκά Βύντρα και τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο Γιάννης Αλαφούζος, απάντησε: «Ο προπονητής θεωρεί τον Βύντρα πολύτιμο εργαλείο».

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας: «Δεν νιώθεις οτι φταις;», του είπαν για να απαντήσει: «Ναι το ξέρω, το νιώθω», ενώ όταν του ζήτησαν να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες, εκείνος τους ρώτησε πόσους πρέπει να βάλει για είναι ικανοποιημένος κόσμος. Τέλος, πριν μπει τέλος στην κουβέντα τους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναγνώρισαν στον Πορτογάλο τεχνικό οτι έμεινε το καλοκαίρι παρά τα προβλήματα και εκείνος με την σειρά του, τους ζήτησε να μην το ξεχάσουν.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags