Facebook Pixel Όταν ο Φερέιρα "έκοψε" τον Γιαννιώτα
| 2012-10-22 12:58:00

Όταν ο Φερέιρα "έκοψε" τον Γιαννιώτα

Όταν ο Φερέιρα "έκοψε" τον Γιαννιώτα

Η στήριξη Αλαφούζου στον Φερέιρα, οι τεράστιες ευθύνες του Πορτογάλου και των παικτών. Ο Γιαννιώτας που "έκοψε" ο Φερέιρα και η υπομονή του κόσμου που έχει αρχίσει να εξαντλείται. Γράφει ο Γ. Τριανταφυλλίδης.

Μια από τα ίδια για τον Παναθηναϊκό που έδειξε ότι τα δυο παιχνίδια με Τότεναμ και Ξάνθη αποτέλεσαν μια καλή παρένθεση και επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και στα αρνητικά αποτελέσματα με το 1-1 απέναντι στον Αρη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να αποτελέσει την αρχή για ένα νικηφόρο σερί, όμως προστέθηκε στην αλυσίδα των απογοητευτικών εμφανίσεων. Και δυστυχώς για τον κόσμο και την ιστορία του, ο Παναθηναϊκός μικραίνει...

Η... γεύση της νίκης

Τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια για τους "πράσινους" εντός έδρας και μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, το 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήρθε το 1-1 με τον Αρη για να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κρίση της ομάδας. Τέλη Οκτωβρίου και ο Παναθηναϊκός δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα του!

Ισοπαλία... αυτοκτονία

Αυτή η ισοπαλία αποτελεί "αυτοκτονία" για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που προηγήθηκε στο 76' με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και ο Αρης έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαζαχαρία. Δεν επιτρέπεται να δέχεσαι γκολ στην έδρα σου με παίκτη παραπάνω. Δείγμα της κακής κατάστασης της ομάδας του Φερέιρα και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ριζικές αλλαγές για να υπάρξει φως στο τούνελ.

Το βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό. Το Α και το Ω. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 50 εκ. ευρώ για να μπορέσει να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός από τη στιγμή που το έλλειμμα του αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί αλλά χρήματα δεν υπάρχουν, ενώ έχει αποφασίσει να στηρίξει μέχρι τέλους τον Φερέιρα. Τουλάχιστον να μπουν μέσα νεαροί Έλληνες παίκτες και να προσπαθήσουν να φτιάξουν μια νέα ομάδα σε υγιείς βάσεις.

Όταν ο Φερέιρα... "έκοψε" τον Γιαννιώτα

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τεράστιες ευθύνες. Ομάδα χωρίς αυτοματισμούς και πλάνο στο παιχνίδι της. Και δεν μπορεί να επικαλείται τα περσινά. Όλοι έχουν αναγνωρίσει την προσφορά του και το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν κράτησε μόνος του την ομάδα, όμως το θέμα είναι τι γίνεται τώρα; Για παράδειγμα πρέπει να μας εξηγήσει το σκεπτικό του για τις αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού με εξαίρεση τον Σισοκό. Επέλεξε μέτριους ξένους παίκτες και "έκοψε" τους Έλληνες, όπως τον Γιαννιώτα που έβγαλε πάθος και διάθεση και δικαιώθηκε με το γκολ που πέτυχε στο φινάλε του αγώνα.

Μόλις δύο νίκες σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό και 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 8 βαθμούς, ισόβαθμος με Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα! "Ξεφτίλα"! Και την Πέμπτη έρχεται η Λάτσιο στο ΟΑΚΑ για το Europa League...

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags