Facebook Pixel Ηλεκτρο…twitter!
| 2012-10-22 16:28:00

Ηλεκτρο…twitter!

Ηλεκτρο…twitter!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης πατώντας F5 στο twitter του γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, τον Ηλεκτροχαβίτο που μεταμορφώθηκε σε Ηλεκτροπαπαζαχαρία...

Η αλήθεια είναι ότι άπαντες στον Παναθηναικό μετά την εμφάνιση με την Τότεναμ και την νίκη στην Ξάνθη θεωρούσαν βέβαιη και τη νίκη επί του ΑΡΗ. Τόσο σίγουροι ήταν που για πρώτη φορά φέτος η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν εξέδωσε πριν το παιχνίδι ανακοίνωση για τον διαιτητή.

Η σιγουριά για καλή αντιμετώπιση του Παναθηναικού φυσικά και επιβεβαιώθηκε από την παρουσία του Καλογερόπουλου. Βέβαια ο ρέφερι από την Αθήνα αφού… έσφαξε πρώτα τους πράσινους αφού τους έκοψε δυο ολόκληρα πλεονεκτήματα δίνοντας κάρτες σε παίκτες του ΑΡΗ, δεν τους έδωσε και πέναλτι στην φάση του Χριστοδουλόπουλου.

Πέναλτι βέβαια με πράσινα γυαλιά και υπό το καθεστώς ότι πρέπει να… ισοφαρίσουμε το έγκλημα που ακολούθησε γιατί στην χειρότερη των περιπτώσεων αυτό που θα μπορούσε να εφεύρει εκεί ο ρέφερι θα ήταν έμμεσο φάουλ για φράγμα με τον παίκτη μάλιστα του ΠΑΟ να πέφτει πάνω στον ακίνητο Πουλίδο.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags