Facebook Pixel Τηλεφώνημα από ΠΑΟΚ στον Τοροσίδη...
| 2012-10-23 10:56:00

Τηλεφώνημα από ΠΑΟΚ στον Τοροσίδη...

Τηλεφώνημα από ΠΑΟΚ στον Τοροσίδη...

Στον Ολυμπιακό είναι ενημερωμένοι πως ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη έχει μέχρι τώρα βολιδοσκοπήσει -άμεσα ή έμμεσα- τρεις παίκτες του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στους «ερυθρόλευκους» η αρχή έγινε με κάποιον φίλο ή φίλους του Χολέμπας, με πρόσβαση στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσφέρθηκαν να του κάνουν το «συμπεθεριό» με τον «δικέφαλο».

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» φέρεται να ψάχτηκαν για το αν υπήρχε τρόπος να σπάσουν το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου, ενός παίκτη που αρέσει πάρα πολύ στον Γιώργο Δώνη. Και εκεί όμως έπεσαν σε «τοίχο» (δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο για να επιστρέψει ο νεαρός διεθνής εξτρέμ στη 18άδα του Ολυμπιακού και να αγωνιστεί μάλιστα ως αλλαγή κόντρα στην Ξάνθη).

Η τρίτη και πιο ουσιαστική προσπάθεια πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ έγινε προς τον Τοροσίδη, που έτσι κι αλλιώς εξελίσσεται στην πιο δύσκολη ανανέωση για τον Μαρινάκη. Στον διεθνή μπακ (τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και με άλλη ομάδα) όπως ακούγεται και στην πιάτσα των ατζέντηδων, μέχρι και τηλεφώνημα έγινε από Θεσσαλονίκη μεριά.

Δεν ξέρουμε τι τους απάντησε ο «Τόρο» ή έστω η πλευρά του, αν δηλαδή τους το «ξέκοψε» ή τους άφησε στο «περίμενε», στον Ολυμπιακό πάντως δεν ανησυχούν. Κι αυτό γιατί έχουν πληροφορηθεί πως η πλευρά Τοροσίδη έριξε «χυλόπιτα» στον ΠΑΟΚ...

Ορκο για το τελευταίο δεν παίρνουμε, πάντως αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει τη «μαγκιά» και να κοντράρει τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά θέματα, τουλάχιστον για την εσωτερική αγορά θα πρέπει να γνωρίζει πως για να υπερισχύσει θα χρειαστεί να πληρώσει στην υπεραξία του έναν παίκτη...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags