23/10/12 - 18:16

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά επιθέσεων σε «ΓΑΥΡΟ»

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά επιθέσεων σε «ΓΑΥΡΟ»
44.813views

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά της εφημερίδας «Γαύρος», τονίζοντας πως οι δημοσιογράφοι δεν θα γίνουν μέρος οπαδικών διαφορών και οπαδικής βίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ εκφράζουν, για μία ακόμη φορά, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή βίας και απειλών κατά εκπροσώπων του Τύπου.

Τελευταίο κρούσμα οι απειλές και η φραστική επίθεση, που συνοδεύτηκαν και με ρίψη αντικειμένων, την οποία δέχθηκαν το Σαββατοκύριακο δημοσιογράφοι της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» και οι οποίες συνεχίστηκαν με ανώνυμα τηλεφωνήματα στα γραφεία της εφημερίδας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ καταδικάζουν κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και για μία ακόμη φορά καλούν τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να παρέμβουν. Στην προκειμένη περίπτωση δηλώνουμε με σαφήνεια πως οι δημοσιογράφοι δεν είναι και δεν θα γίνουν μέρος οπαδικών διαφορών και οπαδικής βίας, όσο και αν αυτό επιχειρείται από κάποιους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης ενημέρωσης της κοινής γνώμη, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα να υπηρετούν την αλήθεια».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ