Facebook Pixel Κάτσε για πάντα στον ΠΑΟΚ!
| 2012-10-24 09:02:00

Κάτσε για πάντα στον ΠΑΟΚ!

Κάτσε για πάντα στον ΠΑΟΚ!

Ο πολυτιμότερος μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ συμφώνησε αργά το βράδυ με την ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Αργά το βράδυ, η πλευρά του παίκτη απάντησε θετικά στη πρόταση του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα άμεσα να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και να αποκατασταθεί η αδικία της αμοιβής ενός βασικού ποδοσφαιριστή με μόλις 800 ευρώ το μήνα.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε 80 χιλιάδες ευρώ το πρώτο χρόνο, 100 τον δεύτερο και 120 τον τρίτο, συνολικά δηλαδή 300 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δέχτηκε η πλευρά του παίκτη η οποία απάντησε θετικά αργά χθες το βράδυ.

Ο παίκτης ήταν αυτός που ήθελε να τελειώνει αυτή η υπόθεση και ουσιαστικά πίεσε για την θετική απάντηση αποφεύγοντας το να γίνει σήριαλ.

Σήμερα αναμένεται να διευκρινιστεί το πότε θα γίνει το ραντεβού για τις τελικές υπογραφές, ενώ ο παίκτης θα λάβει και μία σεβαστή προκαταβολή για να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του.

Το συμβόλαιο θα ισχύσει από την πρώτη Γενάρη και εφόσον ο παίκτης εξελιχθεί κι άλλο, θα κληθεί από την ομάδα για νέα επέκταση συνεργασίας.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ακριβώς τα χρήματα που είχε προβλέψει εξ αρχής, κάτι που καθιστά την παρουσία μάνατζερ στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση ανούσια, με τον παίκτη να χάνει την προμήθεια προς τον εκπρόσωπό του – το νόμιμο 10% - χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος.

Είναι και αυτό ένα δείγμα της απειρίας του, αφού η επιλογή του μάνατζερ έγινε λίγες ημέρες πριν μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας τελικά τα χρήματα που έτσι κι αλλιώς θα του έδινε η ΠΑΕ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags