Facebook Pixel Δεν χαμπαριάζει ο Βιντιάδης
| 2012-10-24 14:38:00

Δεν χαμπαριάζει ο Βιντιάδης

Δεν χαμπαριάζει ο Βιντιάδης

Το μήνυμα που απέστειλε ο Δημήτρης Βιντιάδης στους διοικούντες την ΑΕΚ σχετικά με τα "mail" που έβγαλε στη φορά ο Κιντής. Αποφασισμένος να κάνει την κίνησή του.

Ο λάτρης των αποκαλύψεων μέσω δημοσίευσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Γιώργος Κιντής (παλιά του τέχνη κόσκινο που λέμε...) είναι το πρόσωπο που κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Σε μία περίοδο που η ΑΕΚ αργοπεθαίνει, έφερε στην επικαιρότητα ένα μείζον ομολογουμένως ζήτημα το οποίο πρέπει να απαντηθεί, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και ένα μέρος της κιτρινόμαυρης σήψης σε διοικητικό-ιδιοκτησιακό επίπεδο.
 

Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, η συγκεκριμένη δράση του θορύβησε και τον επίδοξο αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Βιντιάδη ο οποίος αρχικώς δεν γνώριζε πως θα έπρεπε να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη και αν μέσω αυτής της υπόθεσης βαλλόταν και η δική του προσπάθεια να εισέλθει στην κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Ύστερα από αρκετή σκέψη και αφού συζήτησε με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του (όπως επί παραδείγματι ο Γιάννης Βούρος) συνειδητοποίησε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν αποτελεί τροχοπέδη για τη δική του προσπάθεια, αν και το «timing» τον έβαλε αρχικώς σε σκέψεις ότι όλο αυτό γίνεται εκ του πονηρού. Δεν ήταν άλλωστε τυχαία η σχετική τοποθέτηση του Ηλία Μπρουσιανού, ανθρώπου που θα έχει ρόλο δίπλα στον Βιντιάδη στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ εφόσον αυτή αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ανδρέα προχωράμε κανονικά!

Σημασία έχει ότι ο 32χρονος εφοπλιστής δεν θα κάνει πίσω, πως (σε έναν βαθμό τουλάχιστον) πείστηκε ότι στόχος δεν ήταν ούτε ο ίδιος, ούτε η δημιουργία ενός κλίματος που θα μπορούσε να οδηγήσει και στον δικό του αποπροσανατολισμό, αλλά το να βρεθεί η αλήθεια.

Προφανώς και δεν συμφωνούσε με την διαρροή εγγράφων προσωπικής αλληλογραφίας, από την άλλη ωστόσο κατάλαβε ότι ο στόχος δεν ήταν εκείνος. Τώρα το αν επλήγη ο Σταύρος Αδαμίδης με τον οποίο είχε συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες, δεν σημαίνει κιόλας ότι ο ίδιος θα κάνει πίσω από τον αρχικό στόχο του, το να γίνει δηλαδή το επόμενο αφεντικό της ΑΕΚ.

Γι αυτό κι έσπευσε να ενημερώσει προσωπικά τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο ότι «ναι μεν προβληματίστηκα, όμως δεν είναι κάτι που επηρεάζει τις προθέσεις μου. Θα προχωρήσω στο πλάνο μου και σύντομα θα ανακοινώσω στον κόσμο της ΑΕΚ τις σκέψεις και προθέσεις μου». Σκέφτεται μάλιστα να προχωρήσει σε μία επίσημη δήλωση μέσω της οποίας θα ενημερώνει ότι το deal βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που έχει αποφασίσει ακόμα.

Διάθεση επικοινωνίας με τον Ντέμη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Βιντιάδης ενδέχεται να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον Ντέμη Νικολαΐδη προκειμένου να του ξεκαθαρίσει ότι εφόσον προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ήθελε να επιστρέψει το κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης που υπήρχε τα πρώτα χρόνια της προεδρικής θητείας του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Τον ενοχλεί η σπέκουλα και το ότι αιωρούνται διάφορες αόριστες εικασίες που τοποθετούν τους δύο άνδρες σε αντίπαλα στρατόπεδα, ο ίδιος δεν το βλέπει καθόλου έτσι...

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με άλλους σημαίνοντες ΑΕΚτζήδες (π.χ. Μελισσανίδης, Παππάς, Νοτιάς), άλλωστε στο δικό του σκεπτικό δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί είναι το να συνδυαστεί η δική του εποχή με νέες κόντρες και εσωτερικούς εμφυλίους που παραδοσιακά αποτελούσαν (και αποτελούν) τη μεγαλύτερη πληγή για την κιτρινόμαυρη οικογένεια. «Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω» ξέρει καλά ο Βιντιάδης και ίσως αυτή να είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία του όσον αφορά στην επικείμενη εμπλοκή του στην ΑΕΚ.

Πηγή: Sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags