Facebook Pixel O Koυίνσι δεν είναι ...Μπουμσόνγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-24 13:22:00

O Koυίνσι δεν είναι ...Μπουμσόνγκ!

O Koυίνσι δεν είναι ...Μπουμσόνγκ!

Ο Γκανέζος επιθετικός ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον μικροτραυματισμό του, προπονήθηκε σήμερα και είναι κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ.

Στο πρόγραμμα επανήλθαν και οι Μαυρίας, Βελάσκες και Σεϊταρίδης, με τον πρώτο, την Τρίτη (23/10) να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους άλλους δύο να κάνουν ασκήσεις αποφόρτισης.

Αντίθετα εκτός προπόνησης έμεινε ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να ακολουθεί θεραπεία, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μία με δύο εβδομάδες.

Θεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός παραμένει στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό και συνεχίζει εδώ το πρόγραμμα του για επιστροφή στα γήπεδα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την S.S. Lazio (25.10.2012 – 20:00 ANT1), που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Europa League 2012/13.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης, Σο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags