Facebook Pixel Παίρνουν πολλά από τα χαφ οι Ιταλοί
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-25 12:32:00

Παίρνουν πολλά από τα χαφ οι Ιταλοί

Παίρνουν πολλά από τα χαφ οι Ιταλοί

Απ όλες τις μεγάλες ιταλικές ομάδες μονάχα τη Λάτσιο δεν έχουμε κερδίσει ποτέ, κάτι που αποτελεί πρώτης τάξεως πρόκληση για τον πληγωμένο εγωϊσμό των πρασίνων σε λίγες ώρες. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα έχουν φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι μετά από συγκρούσεις με το "τριφύλλι", ενώ με τη Μίλαν σε επίσημο ματς δεν έχουμε αναμετρηθεί, πλην όμως μετράμε μια φιλική ισοπαλία το καλοκαίρι του 1995 και μια νίκη με 2-1 τον Ιούλιο του 1998, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Η τωρινή Λάτσιο δεν διαφέρει από την περσινή ομάδα που έχασε στο τσακ την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακριβώς το ίδιο συνέβη το 2011, όταν κατετάγη 5η κι έμεινε με το παράπονο της μη συμμετοχής στους 32 κορυφαίους της ηπείρου. Λεφτά δεν υπήρχαν προς επένδυση το καλοκαίρι, αποκτήθηκε ελεύθερος από τη Λιόν ο 26χρονος χαφ, Έντερσον που τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση (δεν θα είναι παρών αύριο), γύρισε από δανεισμό ο επιθετικός Σαράτε και δόθηκαν 2.000.000 ευρώ στην Ουντινέζε για την υπογραφή του επιθετικού χαφ Καντρέβα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags