Facebook Pixel Sempre, Τοτσέ!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-26 11:08:00

Sempre, Τοτσέ!

Sempre, Τοτσέ!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο επιδέχεται διάφορων προσεγγίσεων, αν και νομίζω ότι κατά γενική ομολογία, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Γράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας.

Ωστόσο δεν θέλω να σταθώ στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Θα το κάνουν άλλοι συνάδελφοι, οι οποίοι θα σας τονίσουν τα θετικά και τα αρνητικά της εμφάνισης του Παναθηναϊκού.

Εγώ προτιμώ να πλέξω το εγκώμιο ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αδικηθεί απ' όλους μας και είχε "καεί" από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό, εξαιτίας ενός βαρύτατου φορτίου που είχε να σηκώσει.

Αναφέρομαι στον Χοσέ Τοτσέ, τον σκόρερ των δύο εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League. O Ισπανός επιθετικός αποδεικνύει ότι είναι μία πολύτιμη μονάδα για το Τριφύλλι, όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του. Είναι με διαφορά ο πιο αξιόπιστος επιθετικός του και νομίζω πως δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Φυσικά, όλοι θα προτιμούσαμε να είχε μείνει ο Σισέ. Δεν γνωρίζω κανέναν που να μην το επιθυμεί. Αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή και ο Γάλλος δεν είναι εδώ. Ο Τοτσέ όμως, είναι εδώ. Και παρότι δεν είναι Σισέ, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Τοτσέador (όπως μου αρέσει να τον γράφω στο Facebook) τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, τακτικά παίζει άψογα τη θέση και βρίσκεται μέσα στις φάσεις. Δεν είναι ο πιο δεινός σκόρερ, αλλά τουλάχιστον έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων τις τελευταίες σεζόν του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπό άλλες συνθήκες δεν θα φορούσε το Τριφύλλι, αλλά όσο μπορεί, το τιμά και εκτιμά την ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί.

Οπότε, sempre, Τοτσέ!!!

Υ.Γ.: Ο Γιούρκας έκανε τραγικό λάθος στη φάση του αυτογκόλ, αλλά η άποψη μου είναι ότι σε γενικές γραμμές έπαιξε καλά, απέναντι σε ταχύτατους και ποιοτικούς αντιπάλους. Εγώ του βάζω θετικό πρόσημο στην εμφάνιση του.

Υ.Γ.2: Ξέρω και βλέπω τον Σπύρο Φουρλάνο από το Παιδικό του Παναθηναϊκού. Όπως τον Χάρη, τον Στέφανο, τον Τάσο, τον Κώστα, τον Διαμαντή, τον Αλέξανδρο, τους δύο Νικολάδες τους Κρητικούς και τον Δώνη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά που έγιναν τώρα επαγγελματίες (Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης).

Αυτό που έπαιξε με τη Λάτσιο είναι λίγο μπροστά στις πραγματικές δυνατότητες του. Μπορεί να γίνει ένας αξιόπιστος και μοντέρνος κεντρικός χαφ. Την Πέμπτη ήταν ψαρωμένος, δεν πήρε πρωτοβουλίες και δεν έδειξε τόσο... σκυλιασμένος να αξιοποιήσει την ευκαιρία.

Είναι ένα παιδί συνεσταλμένο και δεν έχει τον τσαμπουκά του Καπίνου, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και συμπεριφερόταν σαν παλιός. Ο Σπύρος είναι διαφορετικός χαρακτήρας. Οπότε ας του δώσουμε χρόνο και πιστεύω πως σύντομα θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Υ.Γ.3: Χάρηκα γιατί σε ορισμένες προσπάθειες του Σπυρόπουλου, αρκετοί τον χειροκρότησαν. Ανεξάρτητα με την αξία κάθε ποδοσφαιριστή, είμαι της άποψης ότι όσοι φοράνε το Τριφύλλι, πρέπει να στηρίζονται. Ας κρατήσουμε μακριά την στοχοποίηση των δικών μας.

Υ.Γ.4: Ζέκα, ώρες-ώρες, απορώ πως στο ένα ματς είσαι τόσο καλός και στο άλλο υποπίπτεις σε παιδαριώδη λάθη... Είναι άξιο απορίας...

Πηγή: prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags