Facebook Pixel Επιτέλους, καλή κουβέντα για Ζαρντίμ
| 2012-10-27 14:37:00

Επιτέλους, καλή κουβέντα για Ζαρντίμ

Επιτέλους, καλή κουβέντα για Ζαρντίμ

Ο Λυκογιάννης ευχαρίστησε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαράλαμπου Λυκογιάννη στην κάμερα της Nova:

Μπάμπη, στη Γαλλία ο προπονητής σου σε έβαλε για λίγα λεπτά στο ματς με την Μονπελιέ, κάνοντας έτσι ντεμπούτο σε Ελλάδα και Champions League. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο σε παιχνίδι Champions League. Δεν έχω παίξει στο πρωτάθλημα. Ήταν ό,τι καλύτερο. Και ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία".

Περίμενες πως θα σε χρησιμοποιούσε ο προπονητής σου; Σου είχε μιλήσει; Σε είχε προϊδεάσει;

"Όχι, δεν το περίμενα. Με είχε σηκώσει για ζέσταμα. Περίμενα να με βάλει έστω και για λίγα λεπτά".

Μάλιστα, η φάση του γκολ της νίκης ξεκίνησε από δικό σου κλέψιμο. Τί σου είπαν οι συμπαίκτες σου στα αποδυτήρια; Είχες συνειδητοποιήσει πως κύλησαν τα τελευταία λεπτά;

"Στην αρχή δεν το είχα συνειδητοποιήσει πως έκλεψα την μπάλα. Αλλά στο τέλος του παιχνιδιού ήρθαν όλοι και μου έλεγαν συγχαρητήρια, μπράβο. Όλα ήταν μία χαρά".

Αλήθεια, πριν ξεκινήσει η περίοδος, περίμενες πως ο προπονητής σου θα σου έδειχνε τέτοια εμπιστοσύνη;

"Δεν το πίστευα, γιατί στην αρχή έπαιζα με την Εθνική και δεν ήμουν έτσι με την ομάδα. Μετά απ' την Εθνική, ο προπονητής με έβαζε στα φιλικά. Και απ' ό,τι κατάλαβα, με εμπιστευόταν".

Αν σου ζητήσω να μας πεις το μεγάλο σου ποδοσφαιρικό όνειρο, θα το μοιραστείς μαζί μας;

"Το έζησα την Τετάρτη. Ήταν να κάνω συμμετοχή στο Champions League".

Τώρα, έχετε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα όταν έχει προηγηθεί ένας αγώνας Champions League;

"Τώρα έχουμε αφήσει στην άκρη το παιχνίδι στη Γαλλία. Κάναμε το διπλό. Στρέφουμε το βλέμμα μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη για να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ".

Η όγδοη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που θα είναι ρεκόρ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι ένα επιπλέον κίνητρο;

"Ναι, είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Πρέπει να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ. Και να συνεχίσουμε με νίκες".

Για τον Άρη τί εικόνα έχεις. Προέρχεται από ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ισοφάρισε, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

"Όπως ξέρουμε, ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα, να δώσουμε μία μάχη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags