Facebook Pixel Άλλη ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη;
| 2012-10-27 14:45:00

Άλλη ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη;

Άλλη ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη;

Ξέρετε τι ακούγεται από κάποιους στον Παναθηναϊκό; Πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές σκίζονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ στην Ελλάδα παίζουν λες και θα ...σκίσουν κανένα καλσόν!

Εντάξει, η μεταμόρφωση του "τριφυλλιού" στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι τόσο μεγάλη. Αλλά υπάρχει εμφανής διαφορά, με περισσότερο πείσμα από την πλευρά των "πράσινων" και εγωισμό. Στοιχεία που απουσιάζουν από τα εγχώρια ματς. Εδώ κατάφερε να σκοράρει ο Τοτσέ εναντίον της Τότεναμ και της Λάτσιο (με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και στα δύο γκολ, μάλιστα!) και δεν μπορεί να πετύχει γκολ με την Τρίπολη και τον Πανθρακικό!

Κι αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα εδώ και χρόνια. Και το σχολιάζουν. Πώς είναι δυνατόν, για παράδειγμα, ο Ζέκα με τον Βιτόλο, που έχουν μέτρια εικόνα στους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, να βγάζουν μάτια στην Ευρώπη; Γιατί στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λάτσιο, "κατάπιανε" τα χαφ των Ιταλών!

Μήπως αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή τους παίκτες, σε μία ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα, χωρίς στόχους αλλά και όραμα για το μέλλον, είναι να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία μεταγραφή; Κι από τη στιγμή που στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ η προβολή είναι μεγάλη, είναι λογικό να δίνουν το κάτι παραπάνω. Κάτι που αν όντως ισχύει, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για το "τριφύλλι"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags