Facebook Pixel Καλώς τον Αβράμη!
| 2012-10-27 15:58:00

Καλώς τον Αβράμη!

Καλώς τον Αβράμη!

Στην Αθήνα επέστρεψε από σήμερα το μεσημέρι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού και μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στην διοργανώτρια Πολωνία, γύρισε από τη Νέα Υόρκη, όπου είχε μεταβεί, για την ταχύτερη αποθεραπεία του σε ειδικό κέντρο και πλέον θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρόλευκων", Χρήστο Θέο δείχνει διατεθειμένος να επανέλθει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων το συντομότερο δυνατόν.

Η αρχική εκτίμηση θέκλει τον 28χρονο διεθνή αμυντικό να ξεκινά προπονήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί νωρίτερα, λόγω της προόδου, που έχει παρουσιάσει η κατάστασή τους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βιαστούν, καθώς θέλουν να γυρίσει 100% έτοιμος και να αποφευχθεί τυχόν ρίσκο υποτροπής.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags