Facebook Pixel Μωρέ μπράβο σιγουριά...
| 2012-10-27 16:14:00

Μωρέ μπράβο σιγουριά...

Μωρέ μπράβο σιγουριά...

"Μετά το ματς εμείς θα είμαστε χαρούμενοι", δήλωσε ο Νούνο Κοέλιο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Bικελίδης".

Διαβάστε τα όσα είπε στη NOVA:       

-Νούνο, μπροστά σας έχετε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, τούτη τη φορά με τον Ολυμπιακό...

« Μετά από μια καλή εμφάνιση και μια καλή απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό, έρχεται ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, ένα πολύπλοκο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο, ο οποίος έχει επτά νίκες! Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα, θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει να  μαζεύει βαθμούς και θεωρούμε πως με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να πάρουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα».

-Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει ο Αρης σ΄ αυτό το ματς, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα;

« Πιστεύω ότι η ομάδα θα πρέπει να παραταχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια νοοτροπία που παρατάχθηκε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου βγήκε να παίξει όντως σαν ομάδα και όχι να σκέφτεται ο καθένας τι μπορεί να προσφέρει ως μονάδα. Αν βγούμε, λοιπόν, με την ίδια αποφασιστικότητα που βγήκαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και λειτουργήσουμε ως ομάδα, τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα».  

-Με σένα και πάλι σε ρόλο «σκούπας»;

« Ισως, ναι! Αυτός είναι ένας ρόλος ο οποίος μου ταιριάζει και που έχω συνηθίσει να παίζω και στην Πορτογαλία. Όμως επανέρχομαι σ΄ αυτό που είπα και προηγουμένως, στο ότι πρέπει να έχουμε νοοτροπία ομαδική. Πρέπει εμείς που έχουμε λίγη εμπειρία παραπάνω, να στηρίξουμε τα νεότερα παιδιά και θεωρώ πως  μ΄ αυτό το σκεπτικό, έχουμε πολλά να κερδίσουμε».  

-Για να το ξεκαθαρίσουμε. Αυτή είναι η φυσική σου θέση; Μπροστά από τα στόπερ;

« Είναι η θέση στην οποία έχω συνηθίσει να παίζω. Και στις ομάδες που έπαιξα στην Πορτογαλία, αλλά και στις εθνικές ομάδες, πάντα αγωνιζόμουν μπροστά από τα δύο στόπερ, σαν καθαρό αμυντικό χαφ, ο οποίος δέχεται πρώτος την μπάλα και προωθεί το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όταν κληθώ να αγωνιστώ πιο μπροστά, θα προσπαθήσω να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η θέση όμως στην οποία νιώθω πιο άνετα, είναι ως αμυντικό χαφ».

-Αν σου ζητούσα να συγκρίνεις τα δύο «προπονητικά καθεστώτα» που έχεις ζήσει μέχρι τώρα στον Αρη, τι θα έλεγες;

« Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιου είδους συγκρίσεις. Δεν θεωρώ πως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο. Ο κ. Κατσαβάκης είχε έναν τρόπο δουλειάς τον οποίο θεωρούσε σωστό και προσπαθούσε να τον στηρίξει όσο το δυνατόν καλύτερα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και έπρεπε να δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση. Σεβόμουνα πάρα πολύ τον παλιό προπονητή, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα νέο προπονητικό δίδυμο το οποίο το σέβομαι εξίσου. Εχουνε μια άλλη άποψη για το πώς πρέπει να γίνονται οι προπονήσεις και εμείς, όπως είπα, πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να βγαίνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο».

-Η άποψή σου για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον συμπατριώτη σου τεχνικό του Ολυμπιακού;

« Τον γνωρίζω καλά, παρ΄ ότι δεν έχω συνεργαστεί μαζί του. Εχω όμως συνεργαστεί με τον Μασάντο, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες. Ο κ. Ζαρντίμ είναι ένας πολύ ποιοτικός προπονητής και άξια πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Πέρα όμως από το ότι είμαστε συμπατριώτες, εγώ θα μπω στον αγωνιστικό χώρο για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σίγουρος πως αν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζω, στο τέλος θα είμαι πολύ πιο χαρούμενος, μετά το ματς, απ΄ ότι ο ίδιος!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags