Facebook Pixel Η ανάγκη και τα "αγκάθια"
| 2012-10-29 16:10:00

Η ανάγκη και τα "αγκάθια"

Η ανάγκη και τα "αγκάθια"

Η επιτακτική ανάγκη του Παναθηναϊκού για νίκη στην Κρήτη, τα πλάνα του Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και οι δυσκολίες για την ΠΑΕ με Λεωφόρο, Κατσουράνη και Λέτο. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Καθοριστικό είναι το σημερινό ματς για τους "πράσινους" με τον ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Φερέιρα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -13 από την κορυφή με 8 βαθμούς.

Μόλις δύο νίκες σε 7 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, αφού έχει κερδίσει σε Λιβαδειά και Ξάνθη, ενώ στην έδρα του έχει τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Θα πορευτεί με ηρεμία...

Μια νίκη στο Ηράκλειο, η τρίτη στο πρωτάθλημα, θα φέρει τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση μαζί με Ατρόμητο και με Πλατανιά και θα του επιτρέψει να πορευτεί με ηρεμία και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με Λάτσιο στη Ρώμη.

Ο Φερέιρα θα επαναφέρει στην 11αδα τους Κουίνσι και Τοτσέ, οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα με την είσοδο τους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λάτσιο και το αρχικό σχήμα του τριφυλλιού στο Ηράκλειο αναμένεται να αποτελείται από τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Πρόβλημα με Λέτο

Την ίδια ώρα τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν εμπόδιο για την ΠΑΕ σε πολλούς τομείς. Πρόθεση της διοίκησης είναι να επιστρέψει η ομάδα στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των εργασιών ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ, αν κι από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν έχουν πάρει την έκθεση των μηχανικών για το χρόνο και το κόστος των έργων στο "Α. Νικολαϊδης".

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν έχει υπογράψει μέχρι στιγμής τον διακανονισμό που προτάθηκε σε όλους τους παίκτες για τα οφειλόμενα και αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, ενδέχεται να υπάρξει κίνδυνος για την ομάδα στον επόμενο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ μέσα στον Δεκέμβριο.

Θέμα και με τον Κατσουράνη

Παράλληλα δεν έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη, αν και η απόφαση για την απομάκρυνση του αρχηγού της εθνικής πάρθηκε στις 3 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο θα πληρωθεί ο Κατσουράνης αλλά και στην υπόθεση των μπόνους, με τον Πατρινό μέσο να ζητά μέρος αυτών.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags