Facebook Pixel Νέο Βουνό ή ...ολόκληρη οροσειρά;
| 2012-10-29 15:00:00

Νέο Βουνό ή ...ολόκληρη οροσειρά;

Νέο Βουνό ή ...ολόκληρη οροσειρά;

Μάγκας ο Καρνέζης και ο σκύλος του βγάζει το καπέλο: αγωνιστικά είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας και σε κάθε ευκαιρία καλύπτει προπονητή και συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό!

Πιο ώριμος από ποτέ ο Ορέστης, φέτος διανύει την καλύτερη σεζόν του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Με τους περισσότερους να θεωρούν, ακόμα και μέσα στην ομάδα, πως ουσιαστικά φέτος είναι ο αρχηγός της, ακόμα κι αν δεν φοράει το περιβραχιόνιο.

Γιατί δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία, που είναι σούπερ. Ο Καρνέζης έχει κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη και αν δεν ήταν αυτός φέτος κάτω από τα δοκάρια, τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα από για το "τριφύλλι"! Διαφωνείς κανείς με αυτό;

Το ζήτημα, όμως, είναι πως ο Ορέστης βγάζει στοιχεία μπροστάρη στην ομάδα και με τη συμπεριφορά του. Υπήρξε άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού που να κάλυψε τον Γιούρκα, μετά το ματς με τη Λάτσιο και το αυτογκόλ που πέτυχε; Με τον Καρνέζη να αποθεώνει τον Σεϊταρίδη, χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο δεξιό μπακ στην Ευρώπη! "Και οι καλύτεροι κάνουν λάθη", συμπλήρωσε ο Ορέστης και έβαλε τέλος στην οποία κουβέντα μπορούσε να γίνει γύρω από το λάθος του συμπαίκτη του.

Δεν είναι μόνον αυτό, όμως. Λίγο καιρό πριν δεν είχε δηλώσει πως είναι άδικη η κριτική που γίνεται στον Φερέιρα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ευθύνεται ο Πορτογάλος για την εικόνα του Παναθηναϊκού; Με τον Ζεσουάλδο, μάλιστα, να έχει την πρωτοβουλία για την αποχώρηση του Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό, που ήταν κολλητός του Καρνέζη στην ομάδα. "Αδερφός" του. Παρόλα αυτά βγήκε και κάλυψε τον προπονητή του, όπως θα έκανε ένας μεγάλος παίκτης, με χαρακτηριστικά ηγέτη.

Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς όσοι ζούνε από κοντά την ομάδα γνωρίζουν πολλά, πολλά παρόμοια περιστατικά. Που δείχνουν πόσο τυχερός ήταν ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν τον κράτησε περισσότερο από ...τύχη στο ρόστερ του. Με τον Ορέστη να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να βάζει τα γυαλιά σε όλους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags