Facebook Pixel "Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει"
| 2012-10-30 11:38:00

"Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει"

"Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει"

Πώς σχολιάζει ο Παναγιώτης Βαρούχας το πέναλτι που δόθηκε στο Άρης - Ολυμπιακός. Τι λέει για χτύπημα του οπαδού στον Μαυρία και τα δύο πέναλτι που ζητάει ο ΟΦΗ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" της χώρας για:

-το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη: "Ελα πες μου στο ματς με τον Άρη αν είναι πέναλτι ή δεν είναι. Ο ίδιος ο παίκτης του Άρη λέει προς τιμήν του ότι είναι χέρι αλλά είναι κολλημένο στο σώμα του. Η τηλεοπτική λήψη είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι το χέρι κολλημένο ή τεντωμένο. Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει".

-τη διαιτησία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: "Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Ο ΟΦΗ ζητά δύο πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γιατί δεν χτυπά η μπάλα στο χέρι είτε του Βιτόλο, είτε του Σισοκό".

-το χτύπημα οπαδού στον Μαυρία: "Το θέμα με τον Μαυρία δεν πρέπει να μείνει έτσι. Απορώ πώς η αστυνομία δεν έχει κινηθεί να συλλάβει αυτόν τον κύριο. Στην Αγγλία σε πρόσφατο περιστατικό ο οπαδός που χτύπησε έναν τερματοφύλακα συνελήφθη. Εδώ το έκανε και οι άλλοι τον προστάτευαν. Αν ο Μαυρίας έπεφτε κάτω θα είχαμε διακοπή του αγώνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags