Facebook Pixel Η μαγκιά του Πάντελιτς! (ΦΩΤΟ)
| 2012-10-30 11:00:00

Η μαγκιά του Πάντελιτς! (ΦΩΤΟ)

Η μαγκιά του Πάντελιτς! (ΦΩΤΟ)

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε, αλλά μετά το γκολ του Χοσέ Χολέμπας και το 2-2 στο "Βικελίδης", ο Μάρκο Πάντελιτς κάνει κάτι που δείχνει μεγάλη μαγκιά.

Ο Χολέμπας, μετά το γκολ που πέτυχε, πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του, κατευθύνεται προς τους οπαδούς του Άρη, δείχνει το σήμα της ομάδας του και το φιλάει ξεσηκώνοντας την εξέδρα.

Όχι ότι έκανε κανένα έγκλημα ο Γερμανός, ωστόσο η κίνηση αυτή σε ένα καυτό ντέρμπι και σε ένα γήπεδο που ήδη βράζει, είναι όπως και να το κάνουμε λάδι στη φωτιά.

Ο Πάντελιτς όμως, ως πιο έμπειρος των γηπέδων, μόλις αντιλαμβάνεται τις …προθέσεις του συμπαίκτη του, τον αρπάζει σχεδόν βίαια από τη φανέλα, τον τραβάει και του λέει να σταματήσει για να πάνε στη σέντρα (δείτε παρακάτω καρέ - καρέ το σκηνικό).

Εξάλλου, υπήρχε ακόμα χρόνος για τον Ολυμπιακό για να βάλει κι άλλο γκολ για να κερδίσει το παιχνίδι και ο Πάντελιτς τράβηξε τους συμπαίκτες του ώστε αρχίσει γρήγορα το ματς αφού πίστευε στην ολική ανατροπή και δεν ήθελε να πανηγυρίσει απλά την ισοφάριση.

Ο Σέρβος μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Ζαρντίμ και όλες οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον Γενάρη θα αποχωρήσει, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί, ακόμα και όταν δεν παίζει. Ενώ όταν αγωνίζεται τα δίνει όλα.

Ήταν, λοιπόν, μαγκιά του Πάντελιτς αυτή η ενέργεια στο "Βικελίδης" και δείχνει το ήθος του ποδοσφαιριστή. Δεν θα ήταν, δηλαδή, μάγκας αν πήγαινε κι αυτός στην εξέδρα των Αρειανών και προκαλούσε με χειρονομίες. Βγάζουμε το καπέλο στον Σέρβο και μπράβο του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags