Facebook Pixel Θύμισαν ...Αγγλία!
| 2012-10-30 13:14:00

Θύμισαν ...Αγγλία!

Θύμισαν ...Αγγλία!

Για μια στιγμή νόμιζα ότι βλέπω στη Nova ποδοσφαιρική αναμέτρηση από το αγγλικό πρωτάθλημα. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Φυσικά, πρόκειται περί ουτοπίας. Για να φτάσουμε στο επίπεδο έστω και... να υποψιαζόμαστε ότι πλησιάζουμε προς την Αγγλία πρέπει να γίνουν... 23.000 πράγματα για τα οποία στ’ αλήθεια δεν ελπίζω.

Όμως, όταν τα δύο τελευταία παιχνίδια της αγωνιστικής, ΟΦΗ- Παναθηναϊκός και Άρης- Ολυμπιακός, τελειώνουν 2-2 και η εικόνα είναι... για 4-4 δικαιούμε να υποστηρίζω ότι πέρασα ένα θαυμάσιο ποδοσφαιρικό απόγευμα μαζί με την παρέα μου παρακολουθώντας ελληνικό πρωτάθλημα!

Τώρα, το ποιοι στενοχωρέθηκαν και το ποιοι χάρηκαν δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως. Σίγουρα πάντως η είδηση κρυβόταν στη Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως πολύ σωστά ο Γαρρής χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό «αγιάτρευτο». Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα από έναν Άρη που πίστεψε και αγωνίστηκε σκυλίσια για να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές και πρωτοπόρους.

Μπράβο στα παιδιά του Άρη που παρουσιάστηκαν με θαυμαστή ομοιογένεια, σοβαρότητα και καλή αυτοσυγκέντρωση, καταφέρνοντας να πληγώσουν μία σαφώς καλύτερή τους ομάδα που μέχρι αυτό το ματς είχε 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Τα εύσημα ασφαλώς πρέπει να αποδοθούν για ακόμη μία φορά και στον Νίκο Αναστόπουλου που αποδεικνύει ότι η γνώση του αντικειμένου, η πολύ δουλειά και η έμπνευση που αντλούν οι ποδοσφαιριστές από τον προπονητή τους δίνουν σε μια «καταδικασμένη» ομάδα τη δυνατότητα να συγκεντρώνει 10 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags