Facebook Pixel Ούτε καν "Χ" ο Φερέιρα στο συγκριτικό τεστ
| 2012-10-30 14:08:00

Ούτε καν "Χ" ο Φερέιρα στο συγκριτικό τεστ

Ούτε καν "Χ" ο Φερέιρα στο συγκριτικό τεστ

Ο Νίκος Σαρίδης γράφει για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη.

Έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίζει με ρέπλικα στόπερ, έναν παίκτη ύψους ένα και... μία τυρόπιτα (!), τον συμπαθή κατά τα λοιπά Λαγό.

Ο οποίος έβλεπε στο 2-2 τον Παπάζογλου σαν Γιαπωνέζος τουρίστας στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας που χαζεύει τον Ερμή του Πραξιτέλη!

Έφτασε ο ΠΑΟ στο σημείο να του βάζει γκολ ο Κουτσιανικούλης του 2012 (με κεφαλιά παρακαλώ!), ελέω Χουχούμη... Τρία μερόνυχτα μπορούμε να συζητούμε για το τι έκανε ή δεν έκανε ο κάθε ποδοσφαιριστής στο «Γεντί Κουλέ»...

Αλλά, αν θέλουμε να βρούμε μια άκρη, το chrash test δεν πρέπει να είναι Λαγός - Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης - Χουχούμης κ.ο.κ. Αλλά Ζεσουάλντο Φερέιρα - Νίκος Αναστόπουλος. Αμφότεροι ανέλαβαν τις ομάδες τους ενώ εκτυλισσόταν ήδη η σεζόν 2010-2011. (Είναι και οι μοναδικοί στη Σούπερ Λίγκα που καθοδηγούν τόσο καιρό τις ομάδες τους).

Ο απολογισμός τους έχει ως εξής: ο Αναστόπουλος κέρδισε μία άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ και μολονότι πέρυσι το καλοκαίρι νομιμοποιήθηκε καθυστερημένα η συμμετοχή της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα, εντούτοις σώθηκε από τον α' γύρο και παράλληλα πήγε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Φέτος, ο ΟΦΗ, μία ΠΑΕ που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, αγγλικά και... σουαχίλι (!), έφτιαξε όπως όπως ένα ρόστερ με «ρετάλια» και μέχρι στιγμής ο Αναστόπουλος τον έχει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ίδιο διάστημα, ο Φερέιρα απόλαυσε τόση ασυλία όσο κανείς προκάτοχός του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τίποτα σε τρόπαιο, ενώ στην Ευρώπη εισέπραξε κάμποσες καρπαζιές.

Ο δε φετινός στόχος των «πρασίνων», να αποτελέσουν την πρώτη απειλή για τα πρωτεία του Ολυμπιακού, έκανε φτερά προτού ακόμη βγάλουμε τα κοντομάνικα. Τηρουμένων των αναλογιών, μια και πρόκειται για «ανισοβαρείς» λογότυπους, ο ΟΦΗ του Αναστόπουλου έχει βάλει τα γυαλιά στον Παναθηναϊκό του Φερέιρα. Ή, αν προτιμάτε, ο Αναστόπουλος του ΟΦΗ τα γυαλιά στον Φερέιρα του ΠΑΟ.

Ο Μπένζαμιν Ντισραέλι, βρετανός πρωθυπουργός του 19ου αιώνα, αν δεν τον έχετε ακουστά, είχε πει ότι «δεν περιφρονούμε όσους έχουν ελαττώματα, αλλά όσους δεν έχουν καμία αρετή». Μόνο που για να μην περιφρονήσεις στην τρέχουσα φάση τον προπονητή Ζεσουάλντο Φερέιρα, να μην τον παρουσιάσεις ως αποφώλιον τέρας της προπονητικής, πρέπει να του βρεις μία αρετή, άντε μισή...

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags