Facebook Pixel Μια από τα ίδια
| 2012-10-30 14:26:00

Μια από τα ίδια

Μια από τα ίδια

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με την 5η ισοπαλία σε οκτώ αγώνες. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Μια κρυο μια ζέστη για τον Παναθηναϊκό που έδωσε ελπίδα στον κόσμο του με την καλή παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λάτσιο αλλά απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά το 1-1 με τον Αρη και 5η συνολικά στο πρωτάθλημα για το τριφύλλι που μοιράζεται την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη Βέροια, την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 9 βαθμούς και μόλις δύο νίκες!

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς, όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές λόγω της κακής αμυντικής τους λειτουργίας στα γκολ του Κουτσιανικούλη και του Παπάζογλου (ο Λαγός που είναι μέσος κλήθηκε να αντικαταστήσει στο 66' τον τραυματία Πίντο από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άλλος κεντρικός αμυντικός λόγω των απουσιών των Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλου και Βύντρα, αν και θα μπορούσε να παίξει ως στόπερ ο Σεϊταρίδης), ενώ νωρίτερα ο Σισοκό είχε χάσει την ευκαιρία να κάνει το 1-3 και αργότερα ο Βιτόλο να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται και η άμυνα σου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, τότε είσαι άξιος της τύχης σου! Εν προκειμένω ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Ηράκλειο και η πίεση αυξάνεται για την ομάδα του Φερέιρα που θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του και με τα αποτελέσματα του στο πρωτάθλημα. Το Europa League και το κύπελλο Ελλάδος μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο. Μπορεί όμως αυτή η ομάδα;

Το σίγουρο είναι ότι λείπουν οι παίκτες με προσωπικότητα και με εμπειρία εν μέσω αμφισβήτησης από τον κόσμο για τον Φερέιρα.

Το θετικό είναι ότι μπαίνουν νέοι παίκτες στην ομάδα και μετά τους Μαυρία-Λαγό-Τριανταφυλλόπουλο-Φουρλάνο, είδαμε τον Διαμαντή Χουχούμη και ο 18χρονος αριστερός μπακ έδειξε ότι διαθέτει ποδοσφαιρικό θράσος στο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags