Facebook Pixel Συγκινητικά πιτσιρίκια
| 2012-10-30 17:41:00

Συγκινητικά πιτσιρίκια

Συγκινητικά πιτσιρίκια

Σε ένα κακό παιχνίδι, όπως όλα σχεδόν σε αυτό το πάμφτωχο πρωτάθλημα, την παράσταση έκλεψαν τα πιτσιρίκια του Αρη. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Μια ομάδα όπου το μπάτζετ της είναι όσο οι αυριανές (όπως γράφεται) αποδοχές του Τζιμπούρ ταπείνωσε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που δεν ήταν απλά άσχημος, αλλά κάκιστος.

Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές αδυναμίες. Οχι σε σε σχέση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά σε σχέση με τον Ολυμπιακό του «πέρυσι». Ο Βασίλης Τοροσίδης ήξερε πολύ καλά τι έλεγε μετά το παιχνίδι με τη Μονπελιέ. Εκείνο που έκανε άσχημη εντύπωση περισσότερο θεωρώ απο οτιδήποτε άλλο ήταν οι απαξιωτικές αντιδράσεις (περιπτώσεις Τάτου, Χολέμπας, Αμπντούν, Μήτρογλου, Μανιάτης) σε ατυχείς,τραβηγμένες και κακές προσπάθειες άλλων συμπαικτών.

Δεν φαίνεται να αποτελούν μία... ωραία ατμόσφαιρα. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός, αν και είχε έναν απίστευτα επιπόλαιο Μήτρογλου και σε πολλές περιπτώσεις εκνευριστικά ατομιστή τον Αμπντούν, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Τη νίκη όμως θα μπορούσαν να είχαν πάρει και αυτά τα πιτσιρίκια του Αρη. Και θα το είχαν καταφέρει αν είχαν ακόμη λίγη πείρα σαν κι αυτή του Αγκάνθο.

Αυτή η νεανική ομάδα του Αρη, με τα τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, έστειλε για μία ακόμη φορά ένα ηχηρό μήνυμα-χαστούκι σε κάποιους κυρίους της Αρειανής οικογένειας που σκορπούσαν σε καραβιές λατίνων τα εκατομμύρια ευρώ που έβγαιναν από την τσέπη των οπαδών του Αρη. Αυτά τα παιδιά, αν προσεχθούν και δεν ξεπουληθούν όπως έγινε και γίνεται σε άλλες ομάδες, μπορεί σε δυο χρόνια το αργότερο να εξελιχθεί σε μία ομάδα υψηλών προδιαγραφών, σε μία ομάδα που θα μπορεί να κοιτάζει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.

Οσον αφορά τον διαιτητή έκανε πάρα πολλά λάθη και το κυριότερο; Επαιξε ανασταλτικό ρόλο στη ροή του αγώνα. Το παιχνίδι δηλαδή θα μπορούσε να ήταν καλύτερο και σε εξέλιξη και σε ροή και ίσως σε θέαμα αν δεν σφύριζε συνέχεια λες και σφύριζε σε αγώνα μπάσκετ. Σε κάθε επαφή και πτώση σφύριζε. Λες και ήθελε να σπάσει το ρεκόρ σφυριγμάτων στο Γκίνες.

Ενδεικτικό της κάκιστης ποιότητας των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος είναι τα λάθη που έκαναν οι παίκτες και των δυο ομάδων. Συνολικά πρέπει να έφτασαν τα 80!

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags