Facebook Pixel Δωρεάν προπόνηση στο poker
| 2012-10-30 20:41:00

Δωρεάν προπόνηση στο poker

Δωρεάν προπόνηση στο poker

Ο Phil Ivey θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες πόκερ παγκοσμίως και από την στιγμή που έκλεισε τους λογαριασμούς του με την Full Tilt πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα τον δουν να υπογράφει με κάποιο άλλο μεγάλο poker room.

Ο ίδιος ο Phil Ivey όμως, είχε άλλα σχέδια και αποφάσισε να ανοίξει το δικό του site για πόκερ που έχει το όνομα "IveyPoker.com".

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ακόμη για το site, το οποίο είναι ακόμη υπό κατασκευή, ούτε καν για το περιεχόμενό του αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το πρώτο μέλος της ομάδας του Ivey είναι ο October 9er Greg Merson, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε φορώντας το σηματάκι του site στα ρούχα του, στο τελικό τραπέζι του WSOP Main Event.

Στην ομάδα του Ivey θα προστεθούν σύντομα, όπως αποκάλυψε, ο Patrik Antonius και η Jennifer Harman,ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση και για άλλα ονόματα που θα απαρτίζουν την Ivey Team.

Μιλώντας ο Ivey για το καινούριο του site σημείωσε πως στόχος του είναι να μάθει ο κόσμος να παίζει πόκερ σωστά μέσα από videos και όχι μόνο και τόνισε πως δεν θα υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

Όσοι από εσάς επισκεφτείτε το site του Ivey μπορείτε να συμπληρώσετε σε φόρμα τα στοιχεία σας και να μπείτε στην λίστα των ανθρώπων που θα ενημερωθούν με μήνυμα για την έναρξη λειτουργίας του IveyPoker.com.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags