Facebook Pixel Και γι’ αυτό να τα άκουσε ο Πύρρος;
| 2012-11-02 01:12:00

Και γι’ αυτό να τα άκουσε ο Πύρρος;

Και γι’ αυτό να τα άκουσε ο Πύρρος;

Αποτελεί σίγουρα έκπληξη ότι ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων. Μπορεί να ψήφισε την τροπολογία για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, όμως είναι νέος βουλευτής και δεν είχε συμμετοχή στις πολιτικές που έφεραν τον τόπο ως εδώ.

Δεν είναι αυτός που φταίει για κάτι, δηλαδή. Θυμόμαστε, μάλιστα, πως η απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις. Δεν μπορούσε ο κόσμος να δεχτεί ότι ο Πύρρος, που ύψωνε την γαλανόλευκη, θα μπει κάτω από μια (οποιαδήποτε) κομματική σημαία. Εμείς, πάντως, λέγαμε και τότε ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να βάζει υποψηφιότητα με ένα κόμμα. Δεν έκανε, δηλαδή, κάτι κακό ο τετράκις Oλυμπιονίκης.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, λοιπόν, ξέρουν πολύ καλά και ποιος είναι ο Πύρρος και ποια η ιστορία του. Ίσως και γι’ αυτό να απογοητεύτηκαν κάπως περισσότερο και από την πίκρα τους να αντέδρασαν, όταν έμαθαν ότι ψήφισε «ναι» στην τροπολογία χθες στη Bουλή.

Είναι, όμως, και κάτι άλλο που μπορεί, όσο να’ ναι, να έπαιξε τον ρόλο του. Ειδικά οι αθλητικοί δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι η σύζυγος του Πύρρου, η Αναστασία, έχει περάσει από τον χώρο. Ήταν δημοσιογράφος και, μάλιστα, πολύ καλή. Είχε εργαστεί στην ΕΤ-3 και αλλού.

Να, λοιπόν, ίσως, λέμε ίσως, ένας ακόμα λόγος που κάποιοι δημοσιογράφοι περίμεναν ότι ο Πύρρος θα πει «όχι». Επειδή και η σύζυγός του ήταν κι αυτή δημοσιογράφος.

Μερικές σκέψεις κάνουμε, αφού δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των βουλευτών για το πώς ψηφίζουν. Ο Πύρρος, πάντως, σίγουρα θα αισθάνθηκε άσχημα, αφού έχει κερδίσει τόσα χρόνια την εκτίμηση και του κόσμου και των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags