Facebook Pixel Δυο γυναίκες, ένα συμβόλαιο!
| 2012-11-02 14:38:00

Δυο γυναίκες, ένα συμβόλαιο!

Δυο γυναίκες, ένα συμβόλαιο!

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της παραμονής του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό και τις δυο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, που τον βοήθησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Όπως προαναγγείλαμε την περασμένη εβδομάδα, ο στοιχηματισμός για την ανανέωση του συμβολαίου Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, έχει αλλάξει ως προς τις αποδόσεις, κι εκεί που ήταν no bet, έγειρε αισθητά προς την παραμονή του αρχηγού και όπως τόνισε προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σε πρόσφατη συνάντηση: "πρόεδρε θα σου απαντήσω μόλις γεννήσει η γυναίκα μου".

Αυτός ήταν εξάλλου και ο οικογενειακός λόγος που λέγαμε ότι άλλαξε τα δεδομένα και ξεθώριασε το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικό, γεγονός που και τον έκανε μέχρι πρόσφατα διστακτικό να απαντήσει «ναι» στον Ολυμπιακό.

Η οικογένεια που δημιουργεί πλέον, τον κρατάει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και μετά  το ματς με την Μονπελιέ αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση Μαρινάκη.

Τα ήξεις αφίξεις του Τοροσίδη δεν είχαν να κάνουν με το οικονομικό, αλλά με το «Ελλάδα  ή εξωτερικό» κι αυτός ήταν και ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό, γιατί ήθελαν ένα παίκτη και δη αρχηγό που θα έμενε με την καρδιά του στον Πειραιά και όχι έναν παίκτη που θα απαντούσε «ναι» για τα λεφτά και επειδή δεν είχε καλύτερη προσφορά από άλλο κλαμπ.

Δυο γυναίκες τον κρατούν πλέον στην Ελλάδα και ο αρχηγός θα ρίξει άγκυρα στο λιμάνι. Όσον αφορά τις δύο άλλες ανανεώσεις που… σέρνονται,  αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά το ματς της Τρίτης, με τον Τζιμπούρ να είναι απόλυτα θετικός, αφού εξασφάλισε αύξηση αποδοχών, ενώ δεν έχει «φιξάρει» ακόμη η παραμονή του Χολέμπας που ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του και τα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα.

Και γι αυτόν δεν υπάρχει όμως ανησυχία, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κλείσουν τρία θέματα που απασχολούν τον πρωταθλητή και να ασχοληθεί απερίσπαστος με το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Κι αν υπάρξει πρόκριση σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πονάει, παρότι το πρωτάθλημα είναι όπως φαίνεται εύκολος στόχος και μπορεί να κατακτηθεί με το υπάρχον ρόστερ.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags