Facebook Pixel Ας του πει κάποιος πως είναι ντέρμπι!..
| 2012-11-03 16:04:00

Ας του πει κάποιος πως είναι ντέρμπι!..

Ας του πει κάποιος πως είναι ντέρμπι!..

Τι δήλωσε, ρε παιδιά, ο Σισοκό για το παιχνίδι με την ΑΕΚ; Πως κανείς στον Παναθηναϊκό δεν του μίλησε για την ιστορία των κλασικών αθηναϊκών ντέρμπι...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για το αν γνωρίζει την ιστορία των ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: «Ποτέ δεν άκουσα τίποτα σχετικά με αυτό ντέρμπι, αλλά θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε όλες τις άλλες αναμετρήσεις».

Για το που κρίνονται τόσο σημαντικά παιχνίδια: «Αρχικά τα ντέρμπι κρίνονται από την πνευματική διάθεση, από την κατάσταση στην οποία θα παραταχθεί μια ομάδα. Και αυτή που θα παραταχθεί καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει και το προβάδισμα. Όμως πιστεύω, ότι επειδή κάνουμε σκληρή προπόνηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά για εμάς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Για το αν έχει άποψη για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ: «Ναι τους είδα την προηγούμενη εβδομάδα που κέρδισαν με 1-0 τον Πλατανιά. Παίζουν καλά και έχουν μια καλή ομάδα. Όμως είμαι σίγουρος, ότι εμείς θα τους κερδίσουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί σε αυτό το ντέρμπι: «Ναι, πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε το φαβορί γι' αυτόν τον αγώνα. Δεδομένου ότι βλέπω και τους συμπαίκτες μου να προετοιμάζονται έντονα γι' αυτό το ντέρμπι, αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω την σημασία που έχει αυτός ο αγώνας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και όλοι μας θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε, με σκοπό να κατακτήσουμε την νίκη και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας και τον σύλλογο».

Για το αν θα βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του: «Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Βεβαίως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σηκώνεις ψηλά τα χέρια. Πρέπει να μάχεσαι, να συνεχίζεις την προσπάθεια σου και πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για την προσαρμογή του στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό: «Προσωπικά αισθάνομαι καλά εδώ. Και πρέπει να πω, ότι πλέον αρχίζω να αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags