Facebook Pixel Ισως κάποιοι να τους ψέξουν
| 2012-11-03 16:12:00

Ισως κάποιοι να τους ψέξουν

Ισως κάποιοι να τους ψέξουν

Υποσχέσεις ατελείωτες, «θα» συνεχή και ανεκπλήρωτα. Με την υπομονή των παιχτών της ΑΕΚ να εξαντλείται εδώ και καιρό. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Και την έκρηξη να λαμβάνει χώρα παραμονές του ντέρμπι επιβίωσης, αγωνιστικής και ψυχολογικής ανάτασης με τον Παναθηναϊκό.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ των «κιτρινόμαυρων» εμφανίζονται ανήμποροι να εκπληρώσουν ακόμα και τις χαμηλές, βάσει σχεδιασμού, οικονομικές υποχρεώσεις, καθώς λειτουργούν ως διαχειριστές και όχι ως μέτοχοί της. Κι εκείνοι, όπως και οι φίλοι της «Ενωσης» προσβλέπουν στους νέους «Μεσσίες», τον Δ. Βιντιάδη και τον Κρ. Χάρις, ευχόμενοι αυτή τη φορά να μην πρόκειται για άτομα που αναζητούν τη διαφήμισή τους, μέσω της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά μίας ΠΑΕ.

Το αυτό λένε οι ασκούντες διοίκηση στην ΑΕΚ και στους παίχτες της ομάδας, οι οποίοι όχι μόνον δεν βλέπουν το χρώμα του χρήματος, αλλά επιπλέον βλέπουν συνεχώς την αδιαφορία τους ή έστω την αδυναμία τους να συνεισφέρουν οικονομικά. Και μονίμως οι ποδοσφαιριστές ακούν το ίδιο παραμύθι, το οποίο από μια στιγμή και μετά δεν μπορεί να τους... κοιμίσει.

Αντιθέτως τους εξαγριώνει, όπως συνέβη τα τελευταία 24ωρα, με τις «παλιοσειρές» να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, αναζητώντας τρόπους συγκέντρωσης λίγων χρημάτων, προκειμένου να δοθούν στους νεαρούς συμπαίχτες τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Κι αντί να τους επαινέσουν, ίσως κάποιοι σπεύσουν να τους ψέξουν, επειδή ανέλαβαν τώρα την πρωτοβουλία κι όχι μετά τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags