Facebook Pixel Η βαθμολογία δεν λέει ποτέ ψέματα!
| 2012-11-06 07:05:00

Η βαθμολογία δεν λέει ποτέ ψέματα!

Η βαθμολογία δεν λέει ποτέ ψέματα!

Μπορεί λόγω …ιστορίας να χαρακτηρίσαμε ντέρμπι το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ωστόσο μέσα στο γήπεδο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ήταν αυτοί που απέδειξαν γιατί βρίσκονται από πάνω τους.

Την παροιμία, "άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη", θυμηθήκαμε μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Πανιώνιος – ΠΑΟΚ. Γιατί μπορεί παλιότερα να περιμέναμε να δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο μεγάλων της Αθήνας που φέτος παραπαίουν, ωστόσο η ματσάρα έγινε τελικά στη Νέα Σμύρνη.

Όσοι επέλεξαν να δουν τον Τοτσέ να νικάει τον Κωνσταντόπουλο στο 1-0 του ΟΑΚΑ, απλά ...σπατάλησαν την ώρα τους βλέποντας δύο ομάδες να "αγκομαχούν". Όσοι όμως παρακολούθησαν τον ΠΑΟΚ να περνάει με 2-1 από την Πλατεία, απόλαυσαν τρία γκολ, ένα γρήγορο παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και κυρίως, ποδοσφαιριστές που είχαν διάθεση να παίξουν μπάλα και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους!

Αν δείχναμε τα δύο ματς σε κάποιον ξένο φίλαθλο, που δεν ήξερε την ιστορία των προηγούμενων χρόνων, δεν θα του φαινόταν τίποτα παράξενο και θα έλεγε πως είναι απολύτως λογικό να έχουμε ένα ντέρμπι μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου της βαθμολογίας και μία …σούπα μεταξύ του 6ου, που μόλις πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη, με τον τελευταίο.

Μήπως τελικά και εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να συνειδητοποιήσουμε γρήγορα πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει; Να αλλάξουμε δηλαδή και τις απαιτήσεις μας, αφού άλλοι πλέον έχουν τη χάρη και άλλοι το όνομα στο ελληνικό πρωτάθλημα; Άλλοι παίζουν ποδόσφαιρο και άλλοι το ταλαιπωρούν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags