Facebook Pixel Εκλογές ΗΠΑ 2012: Φαβορί ο Ομπάμα σύμφωνα με την Unibet!
| 2012-11-06 19:58:00

Εκλογές ΗΠΑ 2012: Φαβορί ο Ομπάμα σύμφωνα με την Unibet!

Εκλογές ΗΠΑ 2012: Φαβορί ο Ομπάμα σύμφωνα με την Unibet!

Μετά το μπαράζ υποσχέσεων από τους 2 υποψήφιους στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών από τον καταστροφικό τυφώνα Σάντι, η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο από τη Washington Post και το ABC News, δίνει από 48% πρόθεση ψήφου στους Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ.

Παρόλα αυτά, 2 στους 3 παίκτες της Unibet δείχνουν ανεπηρέαστοι και συνεχίζουν να στοιχηματίζουν σε απόδοση 1.20 υπέρ του Ομπάμα, ενώ το 34% των παικτών προτιμάει την σαφώς υψηλότερη απόδοση της Σουηδικής εταιρίας για τον υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων (απόδοση 4.00).

Η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί κατά το τελευταίο 24ώρο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και η Unibet για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση αναδεικνύεται ήδη η νικήτρια των ειδικών στοιχημάτων αφού διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία (περισσότερες από 50 επιλογές) καθώς επίσης θα προσφέρει τη δυνατότητα live betting την ημέρα των εκλογών!

Ανάμεσα στα δεκάδες ειδικά στοιχήματα της Unibet ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιος θα είναι ο επόμενος αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών με τους Τζόζεφ Μπίντεν (απόδοση 1.45) και Τζον Κέρρυ (απόδοση 3.00) να είναι τα φαβορί για τις 2 θέσεις αντίστοιχα, ενώ η οικογένεια Κλίντον είναι αουτσάιντερ και στις 2 κατηγορίες με τη Χίλαρι να πληρώνει απόδοση 25.00 να βγει αντιπρόεδρος, ενώ το ενδεχόμενο να είναι ο Μπιλ Κλίντον υπουργός εξωτερικών δίνει απόδοση 15.00!

Πηγαίνοντας στην ενότητα Πολιτική στο site της Unibet μπορείτε να βρείτε ακόμη διαθέσιμα στοιχήματα για το αποτέλεσμα σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ καθώς και για το ενδεχόμενο ένας υποψήφιος να κερδίσει τις περισσότερες ψήφους αλλά να χάσει τις εκλογές!

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,7 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags