Facebook Pixel Πειράζει που ο Αμπντούν δεν θα γίνει Μιραλάς;
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-07 11:08:00

Πειράζει που ο Αμπντούν δεν θα γίνει Μιραλάς;

 Πειράζει που ο Αμπντούν δεν θα γίνει Μιραλάς;

Με μια φονική τριπλέτα, ο Ολυμπιακός στέλνει στα ευρωπαϊκά αζήτητα την Μονπελιέ. Αμπντούν, Μασάντο και Γκρέκο δημιουργούσαν κατάσταση πανικού κάθε φορά που έπαιρναν την μπάλα. Φόβος και τρόμος στη γαλλική άμυνα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Ψευδαίσθηση ήταν η υπεροχή της Μονπελιέ από την ώρα που ο Μασάντο της έβαλε το πρώτο. Κάθε φορά που η φονική τριπλέτα έβγαινε στην επίθεση αποκαλύπτονταν οι αδυναμίες της.

Έτσι φτάσαμε σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ για τους ερυθρόλευκους.

Ο Μασάντο της έντονης αμφισβήτησης έκλεισε τα στόματα μας με μια παραγωγική εμφάνιση. Δεν είναι ούτε καθαρός οργανωτής ούτε κλασικός εξτρέμ. Είναι απλά σπουδαίος παίκτης.

Ο Γκρέκο ήρθε ως μεταγραφή μικρομεσαία βεληνεκούς. Είναι ένας... υδραυλικός με πνευμόνια, εκτελεστικές δυνατότητες και φαλτσαριστές σέντρες. Αξίζει τα λεφτά του.

Ο Αμπντούν δεν χωράει σε κανένα μέτρο. Δεν πρόκειται να βάλει το γκολ του Μιραλάς. Δεν προλαβαίνει να φτιάξει συμβόλαιο σαν του Τζεμπούρ. Είναι όμως καθαρόαιμος εξτρέμ που ξέρει να μπουκάρει κατά μέτωπο προκαλώντας αναστάτωση.

Βρήκε και Γάλλους απέναντι του κι έδεσε το γλυκό. Ο όμιλος έγινε κόλαση. Αρσεναλ και Σάλκε αισθάνονται καυτή την ανάσα του πρωταθλητή. Κι ο Ζαρντίμ αισθάνεται άνετα πια. Το δικαιούται όπως και οι παίκτες του. Μην το ξεχνάμε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα, Κοντρέρας και Αβραάμ...

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags