Facebook Pixel Φαντεζί άλλα "άσφαιρος" σε 33 ματς
| 2012-11-07 13:20:00

Φαντεζί άλλα "άσφαιρος" σε 33 ματς

Φαντεζί άλλα "άσφαιρος" σε 33 ματς

Αρκετοί "παραµιλούσαν" µετά και τα πρώτα δείγµατα γραφής του Ιµπραήµ Σισοκό µε τη φανέλα του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε.

Οι φαντεζί ενέργειές του και το γκολ κόντρα στη Μάδεργουελ στα προκριµατικά του Τσάµπιονς Λιγκ γέννησαν µεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Πολλές φορές, όµως, το θέαµα δεν συνδυάζεται µε την ουσία και στην περίπτωση του Ιβοριανού το κοντέρ γράφει ακόµη µηδέν τέρµατα, ύστερα από 9 συµµετοχές στη Super League.

Το «άκαπνο» σερί, πάντως, του 21χρονου µεσοεπιθετικού είναι µεγαλύτερο, αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν του: 33 «άσφαιρα» µατς µετράει. Για την ακρίβεια, δεν έχει σκοράρει ποτέ σε αγώνα πρωταθλήµατος.

Σε 2 παιχνίδια µε τη Βόλφσµπουργκ στη Γερµανία και σε 22 µε την Ακαντέµικα στην Πορτογαλία, ο Σισοκό δεν κατάφερε να στείλει την µπάλα στα δίχτυα. Κι ας ντρίµπλαρε και σε... τηλεφωνικό θάλαµο, κι ας τον κυνηγούσαν µε... λάσο σε αρκετές περιπτώσεις. Βέβαια, δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια (στις 29 του τρέχοντος µήνα θα συµπληρώσει τα 21), όµως για την ώρα ταιριάζει το «όλο µέλι κι από τηγανίτα τίποτα».

Πρέπει, πάντως, να σηµειωθεί ότι δεν πρόκειται για σέντερ φορ και είναι απ' αυτούς που δουλεύουν για το σύνολο.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2011

Πέρα από τον Σισοκό, δεν είχε συνεισφέρει στο σκοράρισµα ούτε ο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός, µάλιστα, αγνοεί το γκολ από τις 10 Απριλίου 2011, όταν είχε σκοράρει δις στο 0-3 της Νασιονάλ στην έδρα της Τακουαρέµπο στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη. Και να φανταστεί κάποιος ότι σε αυτούς τους δύο παίκτες πόνταρε πολλά ο Φερέιρα, όταν κατάστρωνε τον σχεδιασµό για την περίοδο 2012-13.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags