Facebook Pixel Το gazzetta στο ΑΤΡ World Tour Finals!
| 2012-11-07 22:38:00

Το gazzetta στο ΑΤΡ World Tour Finals!

Το gazzetta στο ΑΤΡ World Tour Finals!

Το gazzetta εγκαινιάζει την νέα του ενότητα για το τένις με μια μεγάλη αποστολή στο Λονδίνο για το φημισμένο τουρνουά ΑΤΡ World Tour Finals, αλλά και ειδήσεις για το δημοφιλές άθλημα!

Αυτές τις μέρες θεωρείται το πιο... καυτό ζευγάρι στο τένις (όσο και αν εμείς οι... φεντερικοί έχουμε τις αντιρρήσεις μας). Ίσως γιατί δεν έχουν να κρύψουν τίποτα στο court. Γνωρίζονται από μικρά παιδιά (είναι συνομήλικοι) και... έχουν βαρεθεί να μονομαχούν. Σε ηλικία μόλις 11 χρονών έγινε η πρώτη συνάντησή τους και από τότε ακολουθούν μία παράλληλη πορεία. Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ, λοιπόν, είχαν σήμερα ένα ακόμα ραντεβού. Αυτή τη φορά στο Ο2 του Λονδίνου για τους ATP World Tour Finals και αυτή τη φορά μπροστά στα μάτια του gazzetta.gr!

Αυτό που είδαμε, λοιπόν, μόνο ως συγκλονιστικό μπορεί να περιγραφεί. Οι δύο (υπερ)αθλητές δικαίωσαν τις προσδοκίες και προσέφεραν θέαμα μοναδικό στους 17.000 φαν που γέμισαν την αρένα. Απίστευτες φάσεις, ράλι κατά τα οποία σε έπιανε η... ψυχή σου, συνεχής εναλλαγή συναισθημάτων. Άλλη μια επίδειξη του τεράστιου ταλέντου τους.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags