Facebook Pixel "Εγώ δεν πάω σ΄ αυτούς"!
| 2012-11-08 11:30:00

"Εγώ δεν πάω σ΄ αυτούς"!

"Εγώ δεν πάω σ΄ αυτούς"!

Πώς σχολίασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σε κουβέντα που έχει με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη χθεσινή προπόνηση της Βόλφσμπουργκ. Θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ;

Την ώρα που ακόμα και σήμερα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παίζει δυνατά το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών για τον Γενάρη, ο Πορτογάλος άσος φαίνεται να απορρίπτει το ενδεχόμενο της μεταγραφής στην ομάδα του Πειραιά.

Τουλάχιστον αυτό φέρεται να είπε ο ίδιος σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον επισκέφθηκαν στη χθεσινή προπόνηση της Βόλφσμπουργκ. Συγκεκριμένα, μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ, που εδρεύει στο Ανόβερο, συνάντησαν τον Βιεϊρίνια και τον ρώτησαν αν πρόκειται να πάει στον Ολυμπιακό, όπως ακούγεται και γράφεται τελευταία στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος άσος απάντησε πως "ανά έξι μήνες μου κάνουν προτάσεις. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Αλλά, δε θέλω να πάω εκεί...".

Βεβαίως, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και αν θα επέστρεφε στην Τούμπα. Ο Βιεϊρίνια απάντησε μάλλον τυπικά "εγώ είμαι τώρα παίκτης της Βόλφσμπουργκ" και υποσχέθηκε πως "κάποια μέρα θα επιστρέψω".

Τώρα αν αυτή η μέρα κοντοζυγώνει, θα φανεί στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags