Facebook Pixel Να η ευκαιρία!
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-08 13:14:00

Να η ευκαιρία!

Να η ευκαιρία!

Όχι βέβαια η σπουδαία εκπομπή της δεκαετίας του 80. Αλλά η αποψινή για τον ΠΑΟ στην Ρώμη. Διότι κακά τα ψέμματα. Γράφει ο Μ. Τσώχος.

Στην ιδανική συγκυρία για τους «πράσινους» έρχεται το ντέρμπυ της «αιώνιας πόλης» της Κυριακής. Μετά από ένα κακό σερί της Λάτσιο, που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την πίεση προς το πρόσωπο του Πέτκοβιτς (όσοι είδαν το βλέμμα του οργισμένου Λοτίτο μετά τα «τέσσερα» από την Κατάνια και τον τρόπο που απευθύνθηκε στον τεχνικό του διευθυντή Ιλι Τάρε, καταλαβαίνουν αυτό που λέω…). Για αυτό και εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των Ιταλών συναδέλφων, απόψε στο Ολύμπικο θα δούμε την ομάδα των αναπληρωματικών, με τουλάχιστον 7 αλλαγές βασικών προσώπων, που θα προετοιμαστούν για την Κυριακή.

Δεν είναι και η Μπαρτσελόνα, η Λάτσιο, για να τρομάζουν και τα «δεύτερα της». Είδαμε άλλωστε και στο ΟΑΚΑ, ότι απλά είναι μια σφιχτή ιταλική ομάδα, που απέχει όμως πολύ, από το εξαιρετικό συγκρότημα του παρελθόντος.

Βέβαια και ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές απουσίες βασικών του παικτών, που είναι σημαντικές και θα τον επηρεάσουν. Όμως πέρα από το κίνητρο, που έτσι κι αλλιώς έχουν οι παίκτες και ο Φερέιρα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, η δυναμικότητα της 11άδας της Λάτσιο που θα παραταχθεί στο γήπεδο, είναι ένα επιπρόσθετο στοιχείο, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Το γήπεδο αυτό φέρνει άλλωστε αναμνήσεις πολύ ευχάριστες, με την μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στην Ρόμα πριν δυόμιση χρόνια. Και το «τριφύλλι» μπορεί να επαναλάβει μια τέτοια βραδιά, τουλάχιστον ως προς το αποτέλεσμα. Το στυλ παιχνιδιού, που μέχρι τώρα είδαμε στα ματς του Ολυμπιακού Σταδίου, και ίσως αδίκησε τον Παναθηναϊκό, σε λίγες ώρες μπορεί να τον εξυπηρετήσει απόλυτα: σφιχτά πίσω, να διατηρήσει το μηδέν και σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ένα «χρυσό γκολ». Η άμυνα της Λάτσιο «μπάζει» και δεν μπορώ να δεχτώ πως η Κατάνια, που της έβαλε τέσσερα μπαλάκια, είναι τόσο πολύ καλύτερη από τον Ελληνικό σύλλογο.

Για αυτό σας λέω: να η ευκαιρία για το «διπλό» και την πορεία προς την πρόκριση.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags