Facebook Pixel Βρε πώς άλλαξε το κλίμα για τον Λεονάρντο...
| 2012-11-08 14:45:00

Βρε πώς άλλαξε το κλίμα για τον Λεονάρντο...

Βρε πώς άλλαξε το κλίμα για τον Λεονάρντο...

Τι έγινε, ρε παιδιά, μέσα σε λίγες εβδομάδες και από αποδιοπομπαίος τράγος ο Ζαρντίμ για τον Τύπο, έχει γίνει ξαφνικά δουλευταράς, που γνωρίζει το μυστικό της επιτυχίας κ.λπ...

Ο σκύλος δεν θέλει να ευλογήσει τα γένια του, αλλά την εποχή της γενικευμένης επίθεσης του αθλητικού Τύπου προς τον Λεονάρντο, ήταν από τα λίγα Μέσα που ναι μεν ασκούσαν κριτική στις λανθασμένες επιλογές του Πορτογάλου (όπως θα συνεχίσει να κάνει και τώρα, δηλαδή), αλλά παράλληλα ζητούσε χρόνο για να δείξει τη δουλειά του. Επικαλούμενος το παράδειγμα της Μπράγκα, που δούλεψε χωρίς την πίεση του Τύπου και της εξέδρας και κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα μοντέλο.

Μία δουλειά που, στην ουσία, ήταν το διαβατήριο για να έρθει στον Ολυμπιακό. Με τους "ερυθρόλευκους", όμως, να έχουν δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κακή εικόνα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τα όργανα είχαν αρχίσει νωρίς για τον Πορτογάλο. Πόσα αρνητικά πρωτοσέλιδα δεν είδαμε σε εφημερίδες για τον Λεονάρντο; Και πόσα υπάρχουν σήμερα για τον δουλευταρά Πορτογάλο, που έχει το μυστικό της επιτυχίας στην τσέπη του κ.λπ. κ.λπ.

Δεν μας κάνει εντύπωση, βέβαια, ο ελληνικός Τύπος. Είναι αυτό που λέμε μεγάλος "κωλοτούμπας". Διαφωνεί κανείς; Απλώς, το διάστημα που γράφονται τα μεν και τα δε, από τους ίδιους ανθρώπους, είναι κοντινό και βγάζει μάτι!

Ο σκύλος, πάντως, θυμίζει τι έγραφε στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η επίθεση του Τύπου (και των οπαδών του Ολυμπιακού, για να μην ξεχνιόμαστε), ήταν γενικευμένη προς τον Πορτογάλο: "Η φετινή απόδοση της Μπράγκα οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στη δουλειά που είχε κάνει ο Ζαρντίμ στην ομάδα. Αν έχουν υπομονή και χαμηλώσουν τους τόνους στον Ολυμπιακό, η προσπάθεια του Πορτογάλου ίσως φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Έχουν όμως;"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags