Facebook Pixel Όλους τους φτιάχνει ο Θρύλος
| 2012-11-10 10:44:00

Όλους τους φτιάχνει ο Θρύλος

Όλους τους φτιάχνει ο Θρύλος

Δυο τρία καλά ματσάκια έκανε στον Ολυμπιακό ο Μασάντο και είδατε πως αμέσως κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος. 

Μαζί με Ρονάλντο, λοιπόν, μαζί με Νάνι (Γιουνάϊτεντ), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης) κι άλλα μεγάλα αστέρια.

• Μαγκιά του παίκτη, αλλά μαγκιά και του Ολυμπιακού. Που έχει ως σύλλογος και ως ομάδα τη δυναμική και αναδεικνύει παίκτες και τους ξαναβγάζει στον αφρό. Όπως τώρα με τον Πορτογάλο, που ήταν ψιλοθαμμένος στην Τουλούζ.

• Αυτό είναι να κάνεις με επιτυχία πρωταθλητισμό, αυτό είναι να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σταθερά και σε καλό επίπεδο. Βοηθάει και η ομάδα τους παίκτες σε προσωπικό επίπεδο, όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

• Ο Μασάντο, παρεμπιπτόντως, αν μη τι άλλο ακόμη κι όταν δεν έπαιζε καλά στις πρώτες του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, το πάλευε. Προσπαθούσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά τις περισσότερες φορές δεν του έβγαιναν οι φάσεις. Δεν του κάθονταν το γκολ (με αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Άρσεναλ) η, δεν έκανε γκολ ο συμπαίκτης του στον οποίο έβγαζε μία καλή πάσα-όπως π.χ. είχε γίνει σε μία κεφαλιά του Μήτρογλου στο Χαριλάου.

• Όλο αυτό το πράγμα, τον είχε αγχώσει, τον έκανε να εκβιάζει πολλές φορές το γκολ, να μην είναι ομαδικός και τελικά να έχει μόνο κακές τελικές…Αυτό το πράγμα άλλαξε σιγά σιγά, με τον τρόπο που το ίδιο το ποδόσφαιρο ξέρει. Από…μόνα τους ήρθαν τα γκολ, ανέβηκε η ψυχολογία του παίκτη, ελευθερώθηκε περισσότερο και βγάζει μέσα στο γήπεδο μία πολύ καλύτερη εικόνα…

• Προφανώς ήθελε κι αυτός το χρόνο του. Ίσως θυμάστε ότι ο Ζέτερμπεργκ, ερχόμενος από την Άντερλεχτ, είχε κάνει περίπου έξι μήνες να προσαρμοστεί.

• Για να δούμε.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags