Facebook Pixel Στις λεπτομέρειες με ...Κέρκυρα;
| 2012-11-11 14:52:00

Στις λεπτομέρειες με ...Κέρκυρα;

Στις λεπτομέρειες με ...Κέρκυρα;

"Το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα κριθεί στις λεπτομέρειες", δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Εκεί έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Nova":

Για το πόσο επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός μετά την άσχημη βραδιά στο Ολίμπικο:

"Οι δύο διοργανώσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Σε κάθε διοργάνωση έχουμε διαφορετικούς στόχους. Κανονικά δεν πρέπει να μας επηρεάσει τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο αυτό το παιχνίδι και την νίκη, που είναι σημαντική για την ομάδα. Και βαθμολογικά, αλλά και γιατί θέλουμε να αρχίσουμε ένα σερί νικών. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που δώσαμε στο Ολίμπικο έχει περάσει και κοιτάμε μόνο μπροστά".

Για το αν βγαίνει στα παιχνίδια η κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες:

"Βγαίνει. Είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ειδικά στο τέλος υπήρχε κούραση. Δεν κάναμε κινήσεις μπροστά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μας ταλαιπωρούν και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε τελευταία. Μόλις επανέλθουν όσοι λείπουν, θα είναι καλύτερα τα πράγματα".

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα:

"Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι σφικτό και δεν θα κριθεί στα πολλά γκολ. Η Κέρκυρα έχει δυνατή άμυνα και εμείς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε εύκολα κάποιο τέρμα. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Για το αν μπορεί να αρχίσει σερί νικών:

"Πιστεύω ότι είναι καιρός να αρχίσουμε ένα σερί νικών".

Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα:

"Βαθμολογικά μπορεί να καλυφθεί. Είμαστε ακόμα στην μέση του πρώτου γύρου. Αν αρχίσουμε ένα σερί νικών, τότε θα έχουμε καλό μέλλον".

Για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Παναθηναϊκό:

"Θεωρώ πως είναι σταθερά. Έχω κάνει σταθερά παιχνίδια με σχετικά καλή απόδοση και θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθούν και προσπαθώ να τους βοηθήσω κι εγώ. Μαθαίνω από όλους, ειδικά από τον κ. Φερέιρα και θα προσπαθήσω στην συνέχεια να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα".

Για την θερμή υποδοχή που έχει δεχθεί από τον κόσμο της ομάδας:

"Σίγουρα είναι μια επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο, όμως θα είναι καλύτερο να είναι για όλη την ομάδα, μέσα από τα αποτελέσματα και τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι κοντά μας και στο Ολυμπιακό Στάδιο , αλλά και όσοι είναι δίπλα στην ομάδα. Να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος που έχουν δείξει και τους θέλουμε κοντά μας και στις δύσκολες στιγμές. Γιατί είναι πολλές οι δυσκολίες εφέτος και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags