Facebook Pixel Συνε"Χ"ίζουν ισόβαθμες!
| 2012-11-11 16:36:00

Συνε"Χ"ίζουν ισόβαθμες!

Συνε"Χ"ίζουν ισόβαθμες!

Με πέναλτι του Πέρεθ στο 61΄, η Βαγιαδολίδ ισοφάρισε τη Βαλένθια, που έμεινε με 10 παίκτες και πήρε το βαθμό από τις "Νυχτερίδες", οι οποίες είχαν προηγηθεί με τον Σισόκο.

Βαγιαδολίδ και Βαλένθια συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Χοσέ Ζορίγια», με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμα το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα! Η Βαλέθια ξεκίνησε το ματς δυνατά, έκανε δύο ευκαιρίες με Μπανέγα και Γκάγο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Σισόκο, μετά από πάσα του Γκουαρδάδο.

Η Βαγιαδολίδ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο επικίνδυνες στιγμές με Ρουκάβινα και Μπαλενθιάγα. Στη συνέχεια πίεσε ακόμα περισσότερο, είχε δοκάρι στο 29' με τον Μπουένο και γενικώς έδειχνε τρομερή όρεξη για την ισοφάριση, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σολδάδο πήρε τη θέση του Νέλσον Βαλδές και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον νεοεισελθόντα φορ και στο 60' τους ακυρώθηκε γκολ του Σολδάδο για οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Σισόκο μάρκαρε τον Ομάρ και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι, αποβάλλοντας τον σκόρερ!

Ο Βίκτορ Πέρεθ από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βαγιαδολίδ πίεσε πολύ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αλλά η Βαλένθια άντεξε και μάλιστα είχε στο τέλος την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη με τον Ραμί! Το τελικό 1-1 να διατηρεί τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην Πριμέρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags