Facebook Pixel "Έτσι είναι η διαιτησία στην Ελλάδα"
| 2012-11-11 23:15:00

"Έτσι είναι η διαιτησία στην Ελλάδα"

"Έτσι είναι η διαιτησία στην Ελλάδα"

Ο Γιώργος Κατίδης έριξε την ευθύνη της ήττας στον Σιδηρόπουλο καθώς όπως λέει "δεν μπορείς να κάνεις κάτι όταν όλα τα σφυρίγματα είναι εις βάρος σου".

 

«Ο λόγος της βαριάς ήττας για εμένα είναι η διαιτησία. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι του Γιάγκο, ωστόσο ήταν δύο καθαρά πέναλτι για εμάς που δεν δόθηκαν. Δεν ξέρω τι να πω. Στο πρώτο ήμασταν σοβαροί και είχαμε ευκαιρίες. Νομίζω πως μέχρι και την αποβολή, όλα ήταν με το μέρος μας. Έτσι είναι όμως η διαιτησία στην Ελλάδα και όταν είσαι με δέκα παίκτες και έχεις όλα τα σφυρίγματα εις βάρος σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εγώ παίζω οκτάρι και μ’ αρέσει να παίζω δεκάρι. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα όμως. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια», είπε αρχικά ο άσος της Ένωσης.

Για το θέμα με τον Μανώλη Παπαδόπουλο: «Το θέμα για εμάς έχει τελειώσει. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να κοιτάξουμε. Υπάρχουν οι κόντρες στις ομάδες. Όλα είναι καλά».

Για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί από αντίπαλους ποδοσφαιριστές: «Οι αντίπαλες ομάδες και παίκτες να κοιτάνε τις δικές τους πράξεις και να μην ασχολούνται με τους άλλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags