Facebook Pixel Το πρόσωπο του Χολέμπας να κοιτούσε, θα το έδινε!
| 2012-11-12 12:00:00

Το πρόσωπο του Χολέμπας να κοιτούσε, θα το έδινε!

Το πρόσωπο του Χολέμπας να κοιτούσε, θα το έδινε!

Είναι πραγματικά ανεξήγητο, πάντως, γιατί ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο χέρι του Χολέμπας. Δεν γίνεται να μην το είδε! Και δεν γίνεται να ήταν τόσο σίγουρος ότι η φάση είναι καθαρή.

Αυτό που προκαλεί απορία, δηλαδή, είναι ότι ο διαιτητής δεν πήγε καν στο βοηθό, που είχε καλύτερη οπτική γωνία, για πάρει τη γνώμη του. Έστω και για τα μάτια του κόσμου. Προφανώς, όμως, αν το έκανε, ο επόπτης να του υποδείκνυε την παράβαση. Κι αυτό μάλλον δεν το ήθελε...

Πάντως, αν όντως ο Σιδηρόπουλος είχε ενδοιασμό για το αν ο αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε χέρι στη σέντρα του Κοντοέ, αρκούσε να δει το πρόσωπο του Χολέμπας αμέσως μετά τη φάση.

Η συνδρομητική τηλεόραση έκανε ζουμ στον αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων και τον έδειχνε να προχωράει αργά με το κεφάλι σκυμμένο σα να παραδέχεται την ενοχή του! Δεν χρειαζόταν, δηλαδή, καν να δούμε σε ριπλέι τη φάση. Αρκούσε το κοντινό στο πρόσωπο του Χολέμπας για να καταλάβει κανείς ότι ο παίκτης έχει κάνει παράβαση.

Αυτό αν έκανε ο Σιδηρόπουλος, που υποτίθεται είναι έμπειρος διαιτητής, θα έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι κι ας μην είχε δει καθαρά τη φάση, πράγμα το οποίο θεωρείται απίθανο.

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ρέφερι είδε και δεν έδωσε το χέρι του Χολέμπας κι αυτό είναι το ανησυχητικό, αν όχι το τρομακτικό, της όλης υπόθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags