Facebook Pixel Σεφτσένκο για τον πάγκο της Ουκρανίας!
| 2012-11-13 01:02:00

Σεφτσένκο για τον πάγκο της Ουκρανίας!

Σεφτσένκο για τον πάγκο της Ουκρανίας!

Ο πρόεδρος της ουκρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ανατόλι Κονκόφ ζήτησε από τον Αντρέι Σεφτσένκο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας!

Ο 36χρόνος πρώην άσος της Μίλαν και της Ντινάμο Κιέβου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το Euro 2012 που συνδιοργάνωσε η Ουκρανία με την Πολωνία.

«Πριν από μερικά χρόνια ο Πέπε Γκουαρδιόλα ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να έχει εμπειρία και είχε θαυμάσια αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος πως και ο Σεφτσένκο μπορεί πετύχει στον πάγκο της Ουκρανίας. Αλλωστε διαθέτει τεράστια εμπειρία και τον κατάλληλο χαρακτήρα. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε», τόνισε ο Κονκόφ που συνδέεται άρρηκτα με τον «Σέβα».

Ο Σεφτσένκο είχε κάνει ντεμπούτο τόσο στην Εθνική Ελπίδων όσο και σε αυτή την Ανδρών της Ουκρανίας τον καιρό που ο Κονκόφ είχε διατελέσει προπονητής τους.

Να σημειωθεί πως ο Σεφτσένκο δεν κατάφερε να μπει στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας τον περασμένο μήνα καθώς έλαβε μόλις 1.6% των ψήφων.

Ο πάγκος της Ουκρανίας έχει μείνει «ορφανός» μετά την παραίτηση του Ολεγκ Μπλαχίν που προτίμησε να εργαστεί στην Ντινάμο Κιέβου.

Πηγή: Sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags