Facebook Pixel Πήρε δύο τίτλους στην ίδια διοργάνωση!
| 2012-11-14 00:54:00

Πήρε δύο τίτλους στην ίδια διοργάνωση!

Πήρε δύο τίτλους στην ίδια διοργάνωση!

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες για το πόκερ, το Rounders, ο πρωταγωνιστής αναρωτιέται για το αν οι άνθρωποι που κάθονται συχνά σε τελικά τραπέζια μεγάλων τουρνουά είναι δυνατόν να είναι πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους σταθερά, ή αν είναι απλά πιο ικανοί.

Ο Wojtek Barzantny έγραψε την δική του ιστορία στο φετινό UKIPT Bristol κάνοντας το double μιας και μετά τον τίτλο του UKIPT Online/Live που κέρδισε την Τετάρτη για £77.126 χτες κατέκτησε και την κορυφή στο UKIPT Bristol Main Event για ακόμη £90,400.

Ο Γερμανός ανήκει πλέον στην λίστα με τους παίκτες που έχουν κερδίσει δύο τίτλους από UKIPT μαζί με τον Joeri Zandvliet και τον Nick Abou Risk. Ο Risk είχε κερδίσει τους δύο τίτλους σε διάστημα 3,5 μηνών και λίγοι πίστευαν πως κάποιος θα τα κατάφερνε σε μόλις μία εβδομάδα. Ο Abou Risk ήταν από τους πρώτους που έδωσαν συγχαρητήρια στον Barzantny μέσω Twitter από όπου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Wojtek Barzantny που μόλις κατέκτησε δύο τίτλους UKIPT μέσα σε μια εβδομάδα! Σταμάτα όμως να μας κάνεις εμάς τους υπόλοιπους να δείχνουμε κακοί…»

Όταν η μέρα ξεκίνησε 9 παίκτες πήραν τις θέσεις τους στα τραπέζια διεκδικώντας την κορυφή και από την αρχή chipleader και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ήταν ο Γερμανός Wojtek Barzantny. Στο heads up ο Barzantny αντιμετώπισε τον Greenwood και αν και οι μάρκες άλλαξαν πολλές φορές χέρια όλα οδήγησαν στο να γραφτεί μια νέα σελίδα στο UKIPT.

Στο τελευταίο χέρι της ημέρας ο James Greenwood έκανε raise στις 200.000 μάρκες και ο Barzantny έκανε το call. Στο flop άνοιξαν τα φύλλα 2T6 και ο Barzantny προχώρησε σε ποντάρισμα ύψους 200.000 μαρκών. Ο Greenwood απάντησε με all-in βάζοντας σο κέντρο του τραπεζιού τις 1,725,000 μάρκες που του είχαν απομείνει και ο Barzantny έκανε το call. Τα φύλλα τους άνοιξαν:

Greenwood: 77
Barzantny: T8

Το turn ήταν 5 και το river 9 και ο Γερμανός μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύριζε και τον δεύτερο τίτλο του στο UKIPT Bristol. Για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε ο James Greenwood κέρδισε το ποσό των £54,500.

Αυτή ήταν η τελευταία στάση του UKIPT για το 2012 αλλά η σειρά θα επιστρέψει από 17 μέχρι 21 Ιανουαρίου του 2013 στο Εδιμβούργο.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags