Facebook Pixel Ο ...Φερέρ της Πορτογαλίας!
| 2012-11-14 13:26:00

Ο ...Φερέρ της Πορτογαλίας!

Ο ...Φερέρ της Πορτογαλίας!

Το πρωτοφανές "κόλλημα" του αφεντικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα επιδέχεται πολλές αναγνώσεις. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής. 

Λέγεται, για παράδειγμα, πως ο κ. Αλαφούζος απέφευγε τόσο καιρό να δείξει την πόρτα της εξόδου στον... Φερέρ της Παιανίας επειδή τον σταματούσε το τεράστιο ποσό της αποζημίωσής του. Αυτό δεν στέκει ούτε σαν αστείο. Γιατί τα χρήματα που κινδυνεύει να χάσει ο ΠΑΟ λόγω της παρουσίας του... Πορτογάλου Φερέρ είναι πολύ περισσότερα από την αποζημίωση. Και ο κ. Αλαφούζος δεν είναι ούτε χαζός ούτε επιχειρηματίας της πλάκας για να μην έχει κάνει αυτόν τον πολύ απλό συλλογισμό.

Πού οφείλεται, συνεπώς, η τόσο αργοπορημένη λειτουργία των αντανακλαστικών του; Να είναι πείσμα; Παγιδεύτηκε δηλαδή στη λογική του... «όσο χτυπιέστε κάτω να τον διώξετε, εγώ θα τον στηρίζω»; Μπορεί. Αλλά μια τέτοια πεισματώδης αντίδραση δεν ταιριάζει σε ηγέτες μεγάλων ποδοσφαιρικών οργανισμών. Γιατί ο Φερέιρα, αντλώντας θάρρος από την «εν λευκώ» ιδιοκτησιακή στήριξη, συνέχισε το καταστροφικό του έργο. Τώρα που τον ξέρουμε καλά πλέον, έχουμε την εικόνα ενός προπονητή με απίστευτες εμμονές, με τραγικά κολλήματα, αναχρονιστικού και με τεράστιο έλλειμμα στην ποιοτική δουλειά σε βάθος στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας. Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική εικόνα του ΠΑΟ. Οι παίχτες δείχνουν να έχουν καταβαραθρωμένη αυτοπεποίθηση και πλήρη έλλειψη προσανατολισμού στα ματς. Ο ΠΑΟ, σε κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, είχε την ατυχία να πέσει στον... έρωτα Αλαφούζου - Φερέιρα. Ερωτας που μάλλον τελειώνει σήμερα. Καιρός ήταν!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags