Facebook Pixel Έτσι δουλεύουν στη Παιανία
| 2012-11-14 18:20:00

Έτσι δουλεύουν στη Παιανία

Έτσι δουλεύουν στη Παιανία

Ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης μίλησε για τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες στην Παιανία, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βγάζει συνέχεια καλούς γκολκίπερ.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης μίλησε στον Novasport FM 94,6...

Για την δουλειά που γίνεται στην Παιανία:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να δουλεύω με τέσσερις εξαίρετους γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό. Μιλάω για του Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο και Ταμπάκη. Δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά πάνω σε συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες ώστε όποτε κληθεί και όποιος κληθεί να είναι έτοιμος να προσφέρει.Θα μπορούσα να πω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός και είναι επιτυχία για την ομάδα, διαθέτει τους δύο βασικούς γκολκίπερ στην Εθνική ομάδα των ανδρών και των Ελπίδων. Αυτό είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην Παιανία». 

Για τον εάν ένας τερματοφύλακας βελτιώνεται αν δεν παίζει:"Φυσικά και βελτιώνεται αρκεί να δουλεύει σε συγκεκριμένα κομμάτια πάνω στην προπόνηση και με προγραμματισμό. Για παράδειγμα εγώ βλέπω τώρα τον Στέφανο κόντρα στους Αυστριακούς και δεν φαίνεται να του λείπουν παιχνίδια".

Για τον Καρνέζη: "Ο Καρνέζης εξαργυρώνει τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Εθνική τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει, τον προγραμματισμό που έχει σε κάθε προπόνηση και τα προσόντα του".

Για το γεγονός ότι ο Καπίνο έχει βγει από το προσκήνιο: "Ήταν θέμα συγκυριών. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τέσσερις καλούς γκολκίπερ, δόθηκε η ευκαιρία στον Ορέστη και από εκεί και πέρα ήταν θέμα αξιολόγησης του προπονητή να κρίνει ποιος είναι καλύτερος".

Για το γεγονός ότι η Παιανία έχει παράδοση: "Πάντα γίνεται καλή δουλειά στην Παιανία και δει στην ακαδημία. Τώρα μάλιστα με τον κ. Σαμαρά ο οποίος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολλές γνώσεις τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ακαδημία και ένας πολύ καλός προπονητής ο κ. Λάππας ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα τα παιδιά να έρχονται έτοιμα για την πρώτη ομάδα"

Για το εάν υπάρχουν τα μέσα στην Ελλάδα για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων: "Είχα την τύχη και την ευκαιρία μέσα από τον Παναθηναϊκό να μου δωθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό και να μάθω αρκετά πράγματα πάνω στις ατομικές μονάδες εκγύμνασης τερματοφυλάκων"

Για τον Κώστα Λάμπρου τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ, αλλά και τον Κώστα Περιστερίδη του Πανιωνίου: 

«O Λάμπρου είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που ξεχωρίζει για την καλή τεχνική κατάρτιση που έχει στα πόδια. Τώρα όσον αφορά στον Περιστερίδη δεν γνωρίζω τόσα πολλά πράγματα, όμως με την εικόνα που έχει δείξει στην Σουπερ Λίγκα πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον». 

Για το ποια είναι η καλύτερη σχολή τερματοφυλάκων που υπάρχει αυτή την στιγμή: 

«Οι κορυφαίες σχολές είναι εκείνη του Βελγίου και της Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί της Ισπανίας. Πλέον είμαστε πιο κοντά σε αυτές, καθώς ανταλλάσουμε απόψεις με άτομα από εκείνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags