Facebook Pixel "Λύγισε" στην πίεση!
| 2012-11-14 23:29:00

"Λύγισε" στην πίεση!

"Λύγισε" στην πίεση!

Καμία ειλημμένη απόφαση δεν υπήρχε μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αυτό το οποίο συνέβαινε ήταν το εξής παράδοξο: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μέσω επίσημης δήλωσης του στον NovaSportfm ξεκαθάριζε πως ο 66χρονος τεχνικός «θα στηριχθεί μέχρι τέλους και δεν κρίνεται από τα αποτελέσματα». Το ίδιο ακριβώς είπε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Την ίδια ώρα, άμεσοι συνεργάτες του που όλο αυτό το διάστημα τον συμβούλευαν να «τελειώσει» τον Φερέιρα, θεωρούσαν και έβγαζαν προς τα έξω, πως είναι δεδομένη η απομάκρυνση του από το «τριφύλλι», η οποία θα έπαιρνε σάρκα και οστά στην μεταξύ τους συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα πραγματικό αλαλούμ.

Οι πιέσεις μετά την δήλωση στήριξης έγιναν ακόμη πιο έντονες ενώ και κάποιοι μέτοχοι συμβούλευσαν τον Αλαφούζο πως η παρουσία του 66χρονου τεχνικού μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Ρόλο έπαιξε επίσης και το σενάριο, το οποίο δεν είχε καμία απολύτως βάση, που έκανε την εμφάνισή του σχετικά με... επεισόδια που θα γίνονταν στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ στη ζυγαριά μπήκαν και οι ερχόμενες εκλογές την προσεχή Κυριακή.

Όλα τα παραπάνω «μέτρησε» ο Αλαφούζος και επί της ουσίας «λύγισε» στη πίεση και πήρε πίσω τις εξαγγελίες όλου αυτού του διαστήματος σχετικά με την στήριξη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στήριξη που τον έκανε να δηλώσει πως «αν φύγει αυτός θα φύγω και εγώ», να κάνει live παρέμβαση στον ANT1 και να μιλήσει για συνωμοσίες εις βάρος του Πορτογάλου, να ξεκαθαρίσει στο Δ.Σ της «Συμμαχίας» πως ο Ίβηρας θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2014.

Η πίεση που του ασκήθηκε, όμως,  ήταν τεράστια και κάπως έτσι οδηγήθηκε στο διαζύγιο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags