Facebook Pixel Ενα κάρο πεταμένα λεφτά...
| 2012-11-15 15:26:00

Ενα κάρο πεταμένα λεφτά...

Ενα κάρο πεταμένα λεφτά...

Τακτικός "πελάτης" της Πειθαρχικής Επιτροπής ο ΠΑΟΚ...

Την Δευτέρα (12/11) τιμωρήθηκε με συνολικό ποσό 6.500 ευρώ εξαιτίας συμπεριφοράς των οπαδών του στα ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο, ενώ την Τρίτη (13/11) έγινε γνωστό πως ο "Δικέφαλος" καλείται για τον ίδιο λόγο σε απολογία (για την Πέμπτη) για τον αγώνα με τον Πλατανιά, με τους "ασπρόμαυρους" έτσι να κινδυνεύουν με ένα ακόμη πρόστιμο έως τώρα. Και λέμε ένα ακόμη καθώς τα χρήματα που έχει κληθεί να πληρώσει ο "Δικέφαλος" σε αυτά μόνο λίγα δεν είναι.

Το θέμα αυτό ανέκαθεν αποτελούσε μια ανοιχτή "πληγή" για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι φέτος μάλιστα τιμωρήθηκαν από την UEFA με 150.000 ευρώ πρόστιμο, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαική διοργάνωση με τριετή αναστολή για όσα συνέβησαν στο ματς με την Ραπίντ. Οσο για την Ελλάδα; Με εξαίρεση τους αγώνες με Ατρόμητο, ΟΦΗ και Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί να πληρώσει διάφορα μικρά χρηματικά ποσά (εκτός αυτού με τον Αρη που δεν ήταν μικρό, μιας και αρχικά ο "Δικέφαλος" τιμωρήθηκε με 42.000 ευρώ ενώ στην έφεση το ποσό "έπεσε" στα 26.000 ευρώ).

Σύνολο 190.500 ευρώ σε πρόστιμα...

Αν όμως όλα αυτά προστεθούν (Ευρώπη και Ελλάδα) το ύψος των προστίμων φτάνει στα 190.500 ευρώ. Ενα καλό συμβόλαιο δηλαδή... Αναμφίβολα τα συγκεκριμένα ποσά "φεύγουν"... τζάμπα από τα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ θα μπορούσαν εύκολα να αξιοποιηθούν για άλλους σκοπούς. Μάλιστα στο θέμα των τιμωριών ο Ιβάν Σαββίδης δίνει ιδιαίτερη σημασία. Εδώ και πολύ καιρό το έχει κάνει σαφές στους ανθρώπους της ομάδας, με τον ίδιο να τους έχει μεταφέρει πως δεν θα πρέπει να ζημιώνεται ο σύλλογος για τέτοιες αιτίες.

Μπορεί πλέον στον ΠΑΟΚ τα οικονομικά θεωρητικά να περνούν σε... δεύτερη μοίρα από τότε που έγινε μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης (με την έννοια πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με προηγούμενα χρόνια), όμως στη πραγματικότητα δεν είναι έτσι καθώς ο ίδιος σίγουρα θα ήθελε να μπει ένα... τέλος στο να πληρώνει πρόστιμα ο "Δικέφαλος" αφού, εκτός όλων των άλλων, έχει δείξει πως έχει την διάθεση να υπάρξει νοικοκύρεμα σε διάφορους τομείς. Και αυτό των τιμωριών είναι ένας από αυτούς, αν μη τι άλλο, με βάση το... κακό παρελθόν του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε φέτος...

Με Ραπίντ: 150.000 ευρώ

Με Πανθρακικό: 3.000 ευρώ

Με Αστέρα Τρίπολης: 2.000 ευρώ

Με Ξάνθη: 3.000 ευρώ

Με Αρη: 26.000 ευρώ

Με ΑΕΚ: 4.000 ευρώ

Με Πανιώνιο: 2.500 ευρώ

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags