Facebook Pixel Έκρηξη και πίεση ψηλά!
| 2012-11-15 17:56:00

Έκρηξη και πίεση ψηλά!

Έκρηξη και πίεση ψηλά!

Ο Χουάν Ρότσα έριξε το βάρος στην έκρηξη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ενώ το μενού στην τακτική είχε σαν κύριο χαρακτηριστικά την πίεση ψηλά.

Με τα ...μούτρα στην δουλειά έπεσε ο Χουάν Ρότσα στην επιστροφή στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Ο Αργεντινός θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού και να αλλάξει προς το θετικό το αγωνιστικό πρόσωπο, περνώντας παράλληλα την δική του φιλοσοφία.

Ο νέος τεχνικός του "τριφυλλιού" έριξε το βάρος σε δύο τομείς. Στην έκρηξη των ποδοσφαιριστών, με τον Γιάννη Γραμμό να επιλέγει ασκήσεις που βελτιώνουν την έκρηξη στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Από κει και πέρα, και για περίπου τριάντα λεπτά το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής.
 
Ο Ρότσα ζητούσε συνεχώς πίεση ψηλά. Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι πράσινοι περίμεναν τον αντίπαλο, ώστε να κλέψουν γρήγορα την μπάλα και να φύγουν στη κόντρα. Αυτό θέλει να το αλλάξει ο Αργεντινός, ο οποίος έλεγε στους παίκτες πως "θέλω όποιος αντίπαλος έχει την μπάλα, να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Να νιώθει την πίεση".
 
Αυτά ήταν τα πρώτα στοιχεία, από όσα δούλεψε σήμερα στην Παιανία. Σίγουρα περισσότερα θα δείξει αύριο, όταν και θα έχουν επιστρέψει οι διεθνείς στην Παιανία και θα τεθούν στη διάθεσή του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags