Facebook Pixel Ο Πούτιν στην Τούμπα!
| 2012-11-16 00:50:00

Ο Πούτιν στην Τούμπα!

Ο Πούτιν στην Τούμπα!

Ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει και μάλιστα το έχει και... σίγουρο, πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα βρεθεί στην Τούμπα ως προσκεκλημένος του Ιβάν Σαββίδη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε το θέμα από το «parousiazw.gr», το οποίο έχει αναπαραχθεί τις τελευταίες ώρες από πολλές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης:

Ένας υψηλός καλεσμένος αναμένεται, άνευ απροόπτου... να δώσει το παρόν στο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας, έχει καλέσει τον Πούτιν να παραστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όπως έχει διαρεύσει-από το περιβάλλον του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ- ο πρόεδρος της Ρωσίας, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόσκληση και να βρεθεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εάν αυτό συμβεί, ο Πούτιν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ανεπίσημα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν θα κινητοποιηθεί ολόκληρη η αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης για την προστασία του πολιτικού ηγέτη της Ρωσίας.
 
Μην ξεχνάτε την πρόσκληση που απέστειλε πρόσφατα ο Βλάντιμιρ Πούτιν στον Ιβάν Σαββίδη για να παραστεί σε εκδήλωση που έγινε στις 4 Νοέμβρη, παραμονές Εθνικής επετείου της Ρωσίας και κοσμούσε την προσωπική ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ υπήρξε και βουλευτής με το κόμμα του Πούτιν για δύο θητείες στη Δούμα (ρωσική Βουλή), ενώ παλιότερα έχει τιμηθεί από τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας. 

Η κίνηση του Σαββίδη να καλέσει τον Πούτιν προσωπικά αποτελεί και πειστική απόδειξη των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούν οι δύο άνδρες, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία που προσπαθούν να καλλιεργήσουν ορισμένοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags